Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Možda te je džindžer dotakao u snu.
Dok je kriješ, sve je ok.
Ako je pustiš, okrenuće se protiv tebe. Tak' je crk'o mlađani Radojko.
A mozda dobijem neke mracne misticne moci ako je pustim da raste onako, Pai Mei stajl, a?
Ako misliš da možeš da održiš kontrolu, ti je pusti.
Ali lukava je džindžer brada, lukava je. Čuvaj se.
PAzi se postaćeš ko ovaj skroz desno! I on je ko mali pokušao da pusti bradu i vidi šta mu se desilo!
http://albumelossless.files.wordpress.com/2011/03/manowar.jpg
O moj boze, on je pustio bradu i glava mu se okrenula pa mu brada postala kosa! Nevera!
E, ali ovo postavlja vrlo interesantna metafizicka i epistemoloska pitanja:
Ako dzindzeri nemaju dusu, a ja sam zbog brade poludzindzer, jel ja onda imam pola duse?
Ili ako se to meri duzinom brade, jel ja u periodima kad sam obrijan imam dusu, a kad se ne brijem, imam je manje?
Ispada da bih bio najdusevniji kad bih bio uredni metalac-kosijaner
ali nikad necu razumeti zasto je otvorio temu...jedino objasnjenje je da je mazohista,drugo ne vidim
Ne ti si Daywalker onda!
A daywalker is anyone with red hair but without the nasty freckles and pale skin. So basically a half ginger!
Ma nije mazohista, nego je narcis: voli da se hvali da je dzindzer i porucuje nam time nesto u stilu:"Ljubomorne duse mogu da ga puse"
Ja ga trenutno ne razumem, samo predpostavljam da je tako, ali mislim da cu ga bolje razumeti cim mi malo brada poraste.
Kul, Dejvoker zvuci bolje nego dzindzer! Koje su moje misticne moci?
Fukša pičkooo!
http://www.youtube.com/watch?v=ks0PeM4BIbE
narcis...verujem da mu je ego mnogo porastao nakon 900 postova najgorih mogucih prozivki svih vrsta
ma on nas troluje!!!
Vukašine?! javi se Vukašine bolan? Vukašine?! Vukašine?! jel tu Vukašin? jel tu Vukašin?
Ne znam moraćeš sam da vidiš
If you see a ginger, the chances are he already has many of your possessions. Some say that the gingers use magical powers to stash large objects into theor pockets. This belief came about as the ginger people have an urge to steal the largest object in sight, regardless of value. The only way to defend against the ginger menace is to expose their gingery evil to sunlight, in which they will immediately catch fire and burn to death.
Znaci ja sam dzindzer koji moze da hoda danju.
I niko nece posumnjati.
BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!
Khm... ovaj, nastavite :).
Cudni su putevi egoizma i mazohizma.
Možda si čak i bradata redhedka.
Proverio sam i to da nisam za svaki slucaj, al jebi ga, imam kitu. Stavise, arcim sa njom, nije da se hvalim.
http://a2.l3-images.myspacecdn.com/images01/91/db04445982812de1fb5a350bbe47261b/m.jpg za vukasina riba
Nego mene zanima, šta frizeri rade sa onom zaraženom kosom, nakon što ošišaju džindžera?