Moram da napomenem samo da mi je otac poginuo, i bilo bi lepo kad bi ste prestali da vredjate clanove porodice, jer ste do sada bili kreativni i bez toga, ovako nije zanimljivo.
Realno, meni je zanimljivo ovo prozivanje, ali shvatite da prozivamo njega a ne njegove roditelje. Nisu oni krivi što je izrod. Ne znam zašto bismo ih pominjali još ako mu je otac poginuo. Ponašate se k'o govno.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahahaahahah Hujo,usrao si mu se u facu sa ovim telefonima
E a stvarno, šta je sa fan stranicom na fejZbuku?
Evo sad gledam, nema grupe na fejsu...
Mora da nas je đinđer prokleti prijaviJo. Pićka.
pa meni kolko se čini i onaj Cukenberg je neki polu-riđovan...verovatno on lično briše grupe o Fukašinu.
Bem ti sve, to je neka đinđer-zavjera!!!!!!11123gfgdf
Djindjer masoni!!!!!!
ahahaha vidi ga dzindzer tele!!
selenijum ovo je ogavnije i od tvog avatara! :)
http://www.youtube.com/watch?v=rznL_nYoMUM
Која креатура, прејако је!
fuuuj ja se živ naježim kad pogledam klip, a jednostavno me nešto tera da gledam!
djindjer stavio novi avatar, neka crno bijela slika sa ledja, da se ne vidi da je Ajvarko!! kasno Kukasine, kasno....
edit:
lolo tek sad vidim da ga je selenijum provalila na cetu za ovo
Jeb se sedaplase, preduhitri me...
Šta kaže Kukašinov ćale Kukašinu kad se probudi?
-TI SI GOVNO!
LOL
Vukašin je toliko ružan da ne može ni od ćaleta da se zarazi sidom.
Moram da napomenem samo da mi je otac poginuo, i bilo bi lepo kad bi ste prestali da vredjate clanove porodice, jer ste do sada bili kreativni i bez toga, ovako nije zanimljivo.
Jel Kukašine, što si zaključao profil?
Vukašine smradu opet si nam prijavio grupu!!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_kpddubVltb1qzma4ho1_500.jpg
Realno, meni je zanimljivo ovo prozivanje, ali shvatite da prozivamo njega a ne njegove roditelje. Nisu oni krivi što je izrod. Ne znam zašto bismo ih pominjali još ako mu je otac poginuo. Ponašate se k'o govno.
Đubrašine što si prijavio grupu?