Prijava

Елла84, златна захваљивачица 2011

+77770008! Ella84, najjači strateg Vukajlije!

Zahvaljujem se autorima koje poštujem i sam. Ne zahvaljujem se na kuvajlija komentare jer to i nisu komentari, ali kad mi neko napiše smislenu rečenicu smatram da takvom moram i odgovoriti. U slučaju kad su kratki komentari tipa "odlična", "dobra defka", "govno" i slično - tu se zbirno zahvaljujem.

Često imam problema sa pristupom netu, pa mi se dešava i situacija kao ova što je Black Hole spominje, i tu se zahvalim iako je prošlo mnogo vremena.

U oba slučaja nije mi cilj promocija defke za par plusića, jbg, samo juče i prekjuče sam obrisao barem deset defki koje su u zbiru bile pozitivne za barem 50 pluseva. Zbog jednog takvog komentara sam imao i sukob sa Carom pa me je posle hejtovao do besvesti na finjaka. Jednostavno, osnovna je ljudska kultura reći hvala kad te neko pohvali.

Ako je to problem, predlažem da se uvede kao i za prost plus (a to ste zaboravili) - zabrana davanja glupih komentara, zabrana zahvaljivanja na komentare. Recimo: Autor definicije ne sme davati komentare na svoju definiciju. Mene bi to oslobodilo moralne obaveze, a svi autori bi znali da je meni stalo do njihovog mišljenja, ali više ne smem da to i ispoljim.

E, jebiga, koliko sam se iskenjao lakše bi bilo kažem da sam dukatlija...

EDIT: zaboravio sam da napomenem: Ja mnogo volim i cenim sve komentare, to mi je odličan feedback.

Из перспективе једног слабоскорног смртника (Нема славе дме удари у главу) :
На сваки коментар одговорим. Ако је нешто пријатно написано, захвалим се. Зато што је и мени глупо да видим да је неко оставио коментар на дефку, а аутор се није захвалио. Не видим зашто некоме смета пристојност?

Oblačiću, slabog si skora jer si i na sajtu od skora. Defke su ti odlične, samo nastavi tako :)

Још да додамо да нисам у секти,их. :Д
ХВАЛА. \m/