Prijava

SANJAO SAM PANDANA KAKO IDE REDOM I KOBJASHNJAVA I NOSI SA SOBOM VIBROKURTON ZA JEBANJE TROIKU

ja sam sanjao kako se neko služi fazonima iz 2009

SANJO U NEKOJ KAFANI SVUKAJLIJSHIMA CUGO BILO PIĆA OBELEŽAVALI TERITORIJU CRTALI PANDANA RANDOM

MASA SIKTALA

PANDAN OJEBO MASNOKOSI DOBIO PENAL - KAZNU

TENKRE SEDI I ČATUJE SA REEBOM UMESTO DA KAZHE:

AWEEEE PANDANEEEEE

ЗАТО И ДОБИЈА ПО ЋИЛИ МАСНОЈ ЈЕР КО НИЈЕ ТРУ ПАНДАН НИКАД ЋИЛА СИГУРНА МУ НИЈЕ

Sinoćni košmar je počeo sa uvođenjem novog uslova za postavljanje definicija: "Dužan si da, ukoliko tvoja definicija bude odabrana, posadiš jednu šljivu ili kajsiju u Kaizenovom voćnjaku, i da je okopavaš, orezuješ i prskaš. Saglasan si da sav rod od te voćke ide u Kaizenov kazan." Tim rečima.
I to pravilo je važilo retroaktivno.

Sledeća scena: masa ljudi u Kaizenovom voćnjaku. Novembar mesec, k'o i sad što je, a sneg počinje da pada. Treba da se peče rakija, a Kaizen nije spremio drva za pod kazan, pa moraju da se orezuju šljive i sa tim prućem da se peče. Digla se i neka divlja kupina sa svih strana, ne možeš je lako počupati. Vukajlijaši koji su imali odabrane definicije ove godine morali su da vezuju neku pletenu žicu oko mladih sadnica, da zečevi ne bi izgrizli koru preko zime.

Ovi vedriji duhom su pokušali da sve okrenu na šalu... Brus je malo podjebavao ove što imaju šljive, pa moraju i da orezuju. "Ćuti tu, ti imaš četres kajsija", odgovoriše mu ovi. I ućuta se ekipa brzo. Jedino je Rasni bogetao što se cimao čak iz... odakle je već, zbog jedne šljive, i što je ta šljiva u najvećem avriku.

Sveukupno atmosfera je bila kao u konc-logoru. Ne toliko zbog prisilnog rada, koliko zbog druge dve stvari: što je sajt pokazao svoje pravo lice, i što je u sprezi sa vlašću. Jer svo to granje i vrzinu su dalje odvlačili autori koji su pravili postere i reakcije protivu Vučića. Sve je bilo tako dobro razrađeno da je bilo jezivo.

Za kazanom su bili Kurd i Delevra, jedino njima je bilo koliko-toliko opušteno.

Lep san, samo nisi dobro pogledao - ja imam botove za moje kajsije :)

A što da ga banujem kad ne krši ni jedno pravilo?

Iako sam se probudila davno, jos oko pola devet, tek malopre mi bljesne da sam nocas sanjala kako je ceo sajt isao kod Vokasija na svadbu.

одмах сконташ да је сан, јер смо сви видели колико је вокаси ружан и шансе да се он ожени су једнаке шанси да фк стопања освоји лигу шампиона

Ja jednom sanjao da sam se zagubio u Podgorici i da mi Smare pomomogao. A jednom sam sanjao Panija, to je bio jebeni košmar.

kad nisam ni ulazio redobno na vukajliju fazon jednom u 3 meseca i bio preslabo upucen u stvari ovde sanjao stefana kostioca kako se penje po nekim crevima na stadionu u finalu lige sampiona gde je partizan igrao
pisao sam to ovde sa punjaca
a hahahahahah kad sam ometa sanjao na nekom brdu koji je to moskri,zajebao je moskrija u moskrijstvu
i inace sta znaci ovo ,,obrnuto,, u naslovu teme koji kurass hahaahahh