Biciklizam

1. za ove bicikle ima smisla da puknes pare samo ako ces cesto da ih vozis "off road", i po vukojebinama.

ako ce po gradu da ide, bolji mu je gradski bickl, na ovo ce da pukne pare, da se izgrbavi ako je visok i svaki put kad padne kisa da se usere ko prase, i na kraju da postavi one blatobrane sto na ovim biciklama izgledaju ko piletu kad navuces strap-on.

2. samo off-road ili ako oce da tera neku fensericu po gradu, da sljasti bicikl...

3. A mislim da mu je i to cilj, da se kurči sa biciklom po gradu. Slabije će on negde po brdima da ga vozi. I ja mu to govorim vezano za blatobrane, ali ne mogu mu dokazati, kaže, gradski mu gej :)

4. Imam ovakvog Kapriola, samo zelenog. Jebe, trkam se sa traktorima po selu i toliko sam brz da su česte saobraćajne nesreće zbog prašine koju ostavljam iza sebe.

5. ako je 1.90 - 2m visok, onako ofrlje kazem, svaki mauntain bajk ce da mu ima prenizak volan. ja sam nizi od 1.90 pa je to slucaj.
    za svaki dan, ne valja.

6. moze, al ovi jesu gej, il deciji :)

cek da pogledam na ovom sajtu sa polovnim pa cu da ti kazem.

7. Budžet bi nam bio do 200 eura pa ćemo još pogledati. Hvala, gledaćemo na ovaj fazon. Skinemo onu "korpicu" pozadi i ok je :)

8. skinete, pa ce da je vracate kad ukapirate da leti bolje da ranac zakacis na korpicu neko da ti se zalepi na ledja sa sve majcom :)

sve sam ovo ja naucio na tezi nacin... :)

9. Ali banana holder!! Jeboteee.

Nego malopre vidim lika da vozi "Kogu". Izbi oko ortaku, ako me razumeš. On gleda u neku belu A5, novu, ja u ovog lika.

Ako je neko primetio da sam pitao za "graničare" pre koji dan, zbog ovoga sam i pitao. Hoću bajs da kupim drumski "trkački", imam dva mountain bike - a, ali ne mogu na duže sa njima. I raspitao se, imam još ortaka koji vole da voze točak, na carini one kradene što uhvate, ne vraćaju vlasnicima (osim ako su naši), nego prodaju. Kaže u pola cene možeš da nađeš bajs, i niko se bez istog sa granice ne vrati. A imam još jednu mogućnost da preko nekog ortaka dobijem baš jeftino sklopljen do jaja bajs. Ali da vidim prvo ovo. On za 200e uzeo Meridu znaš kaku!

10. http://www.hartvoorfietsen.nl/WebRoot/Pins/Shops/PH1240647/5229/7F15/8D07/67D8/8DD9/0A0C/05E8/BB97/DSC00328.JPG

Nova kod nas vredi 300e, polovna od 150-250... Celicni ram... zanima me misljenje nekog ko vozi drumase ili ima iskustva sa rekreativnim sportacima da li ovo vredi tih para... Posto planiram retro drumasa da prodam za oko 200 tako da mi eclipse upada u budzet ima li neko predlog za nekog drumasa novog polovnog do 250€ ?

11. Jel ovo 18 ili 21 brzina? Koliko je težak?

12. Kod mene bio retard, uvek gledao one skecere, i glumio dzon sinu, kao on zna neke poteze, kao taj sam...ja mu reko da mi pokaze koji potez, da me pokusa prebit' on kreno name, ja ga samo dignem i bacim na zemlju...onda se usro i uvek me postovo...

13. 14 brzina tezina ja mislim da je oko 12...

14. Ne vredi toliko, odmah da ti kažem. Koliko brzo možeš da voziš sa 14 brzina? 20 maksimum. Nije to za drum.
    Ima na ciklo berzi sigurno nešto bolje i povoljnije. Inače, mislim da su Capriolo ramovi dosta loši, imaju debele varove, znaju da puknu, a i nešto mi se čini da ima ipak oko 16 kila...

15. Evo ga ovaj sa alu ramom 51cm... problem je u tome što nikad nisam vozio drumaša sa alu ramom uvek čeličane stariji modeli Unis Sprint, koga miayta, mistrall...

http://www.kupujemprodajem.com/GENESIS-Race-Cross-PRO-Shimano-105-3X9--13589488-oglas.htm

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.