Ideje za definicije - bez linkovanja napisane definicije - pravila u 1. postu

1. Brze ruke kao "On/ona je brze ruke". Jako dobri lopovski refleksi.
    Prigodna lokacija - u zavisnosti od konteksta, posljednja lokacija za nešto (tipa "poslati pokvaren motor na prigodnu lokaciju (otpad ili servis))
    Biti Kremenko

2. Vidim odjebaus nije definisan, to bi se moglo solidno sastaviti.

3. Pusti govna-zaboravi na prošle ljude, uživaj u životu

4. Nebrojeno mnogo puta

5. Nemam volju da pišem u zadnje vreme, pa kovelim pišite vi

završna obrada kvalitet nečega ili devojka koja zna znanje

mani zijana lep turcizam, nešto u smislu pusti sranje, napravićeš glupost

ućati mlatiti nečim, mlatarati, Nmj ućati tim kurcem oko moje glave, Šutni trojku šta ućaš

raspisati konkurs ili tender, pustiti se u promet, krenuti u potragu

umobolnik lepa reč, treba definisati

Pretraga mi neće, ovo sam proverio samo gugl+izraz

6. smrtonosni ugriz ljubavne osvete i ploda ljubavi

7. Šone, brate, može pomoć publike?:)

8. Sa ovim presečeš smor razgovor profe

9. A, ne, ne, tu je najjača BLZ-ova rečenica sa VOS-a

A mene jednom na Kosovu nosila rečica...

Džoni definiso, phahahaha;)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.