Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
I mi konja za jahanje imamo - suprotnost od I mi konja za trku imamo, šo je i logično šoloolo
Aj' vozi
(Gubi mi se s'očiju!)
Bez po'muke
(Lagano, bez problema)
где има вода студена, радуле. (део песме из зоне замфирове, нешто као - идем да се убијем)
Trojka u zadnjoj sekundi
Pokušavam nešto da povežem sa seksom ali nejde mi....
http://vukajlija.com/trojka-u-poslednjoj-sekundi/623390
има ово царе
go kurac na biciklo
osoba koja se sama sebe stavlja u hvalospevima, a u stvari je niko i ništa, nešto na tu temu!
Srećno!
Aj nek mi neko predlozi u pvt ako ima neku ideju koju mogu da definisem kao pricu.
Učiniti ateistom
Konvertorka
Blajz
aj ispovracaj se---ono sto kazes nekome kad podrigne bas obilato,kad se cuje voda u ustima
Uuu Bilaro, dobre ideje.. videću da nešto sklepam u sveščici :)
Добро си се сетио
Kompetentnost
Kokoškice
Да забележим да ми не украдете ову Сејину идеју! лол
Били, шта си мислио под "кокошкице" ? :)
Jbm li ga, nešto kao što su petlići kod muških omladinskih sportskih klubova, a ove su kod ženskih, možda neko uspe da sklopi...
Mogu biti i kokice umesto kokoškice
Nožekanja
Klimava stolica (Nesigurno radno mesto/funkcija)
Šeta kurac u gaćama
Do jaja izraz.
Evo i od mene jedan, muči me već par dana pojam, nije definisan, a čini mi se da bi moglo dobro da se obradi - Policijski tefter
To za Agija pojam. On gotivi teftere lolo