Ideje za definicije - bez linkovanja napisane definicije - pravila u 1. postu

1. I mi konja za jahanje imamo - suprotnost od I mi konja za trku imamo, šo je i logično šoloolo

2. Aj' vozi
    (Gubi mi se s'očiju!)

Bez po'muke
    (Lagano, bez problema)

3. где има вода студена, радуле. (део песме из зоне замфирове, нешто као - идем да се убијем)

4. Trojka u zadnjoj sekundi
    Pokušavam nešto da povežem sa seksom ali nejde mi....

5. go kurac na biciklo
    osoba koja se sama sebe stavlja u hvalospevima, a u stvari je niko i ništa, nešto na tu temu!

Srećno!

6. Aj nek mi neko predlozi u pvt ako ima neku ideju koju mogu da definisem kao pricu.

7. aj ispovracaj se---ono sto kazes nekome kad podrigne bas obilato,kad se cuje voda u ustima

8. Uuu Bilaro, dobre ideje.. videću da nešto sklepam u sveščici :)

9. Да забележим да ми не украдете ову Сејину идеју! лол

Били, шта си мислио под "кокошкице" ? :)

10. Jbm li ga, nešto kao što su petlići kod muških omladinskih sportskih klubova, a ove su kod ženskih, možda neko uspe da sklopi...

11. Mogu biti i kokice umesto kokoškice

12. Nožekanja
    Klimava stolica (Nesigurno radno mesto/funkcija)

13. Nožekanja

Do jaja izraz.

14. Evo i od mene jedan, muči me već par dana pojam, nije definisan, a čini mi se da bi moglo dobro da se obradi - Policijski tefter

15. To za Agija pojam. On gotivi teftere lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.