Ideje za definicije - bez linkovanja napisane definicije - pravila u 1. postu

1. ja znam da su moje defke do jaja, to zajebancije radi napisem :p

2. Ne mogu ja da ti objasnim zašto je obrisana.
    To mogu samo "oni" , čije se ime ne pominje.
    Čak i ako obrišu neku, ne znači da ti numeš da pišeš, već da nije u skladu s nekim pravilima, bla, bla....
    Ja se ne obazirem kad mi neku tršnu na groblje, već ponovo napišem neko jajo i pevam :)

3. Bre, vi samo o svršu i gutanju pišete :)

Glavna rečenica iz teksta glasi :
    Ne dozvoljavam nikom da mi se poptuno približi, pa onda redom idu ovi predlozi.
    Znači, nije jebačina u pitanju, već stav :)
    Probajte to. Ako ne ide, pičimo nove predloZe. Bitno je das nešto dešava.

4. Daj nešto dobro, maro.

5. mara munja

Bre, vi samo o svršu i gutanju pišete :)

Ja ću danas dve o seksu , a dugo sam se uzdržavao(sad mi pade na um i treća, al' plašim se biće mnogo).

6. a jok, asociraće me na dedu i sirup

7. RD, od tebe nije mnogo ni kad biješ :)

8. Hvala Maro! ;-)))))))))

9. Поглед који каже "љубав"

10. Е јебога сад :)

11. Ставиш после тог наслова неку болест, и ето. Милина.

12. Matrix,nemoj ti da seres,budalo mala...idi se tako obracaj onima koji su te ucili tako da psujes i vredjas,balavce mali rodjeni 1996 godine..

13. Nauči se ponašanju i nemoj biti paljevina, lako sam te istrolovao.

14. aj pali klinac...ne gubi se

15. Nit' sam te vređao, nit' sam rekao jednu psovku uopšte i ti me ovde lažno optužuješ, pogledaj pvt.

16. Рекет за багминтон

17. Aj neka tema....bilo koja...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.