Naoružanje (tenkovi, avioni, puške, itd.)

1. U duhu srpskog praštanja jeb se kurde, što mi sjeba koncepciju lololo

2. Hoćemo nove avione :(

Inače, ortak mog ćaleta je vozio sve savremene avione osim F22, JSF 35, su 47 i PAK FA t50...

Kaže da je u Eurofighteru pičio 2200 km/h ^^ ali da je su37 najbolji za manevrisanje... ili mig35 zaboravih :P

3. Inače, ortak mog ćaleta je vozio sve savremene avione osim F22, JSF 35, su 47 i PAK FA t50...

Kaže da je u Eurofighteru pičio 2200 km/h ^^ ali da je su37 najbolji za manevrisanje... ili mig35 zaboravih :P

Jeste, da

4. Pukovnik Bandić, doktorirao na Vojnoj akademiji kao vojni pilot. U maju se vratio iz Amerike sa usavršavanja i očekuje ga unapređenje u čin general-majora. Upoznao čoveka pre manje od mesec dana, i pokazao mi je slike...

5. A majke ti kako je već dospeo da vozi i JSF-35 kad ga Ameri tek uveli, baš će nekom našem da daju, a tek T-50, to ni Rusi nisu uveli u upotrebiu. Malo priča zvuči fejk.

6. Inače, ortak mog ćaleta je vozio sve savremene avione osim F22, JSF 35, su 47 i PAK FA t50..

Sinko, 'ajde skoncentriši se, pa probaj ponovo

7. Aha, sad vidim, al opet, Eurofighter, Raphale, Mig29, Mig35, Mig21, Su27, Su34, J-9, J-10, F-16, F-15, F-14, F-18, Tornado, Harier, da nije malo previše?

8. kažem ti, bio je na usavršavanju u americi i rusiji pre amerike...

9. Jebem li ga, ajde da ti verujem. Mada je malo čudno.

10. to je zato što si decxko....

11. Hahah, nevezani trol-spem...

12. hahahahaha olololololo

13. Koji ste spemeri, decxko.

14. Видим ли вас још једном да уговарате купупродају оружја на овом форуму, добијете по месец дана банане, можда и трајни. Запис'о сам вас у тефтерче.

15. A Džimi mož da kupuje samostrel. Inače, je l' mogu da te optuže za genocid nad zombijima, čisto da znam? A luk i strela su trve, moram dodem u zvezdarsku šumu duzmem neke grane pa da i' napravim. Inače, vojnički noževi jebu kako su dobri i primenjivi u svakoj situaciji. Imam jedan komad koji koristim kad idem u neku divljinu na pecanje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.