Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Moguce, nisam odavno igrao pa sam i pozaboravljao. Ne znam da li je bas najjaca, ali je mislim jaca od terorskog zuma.
I Degman ima reaktivne ploče.
Troduplo.
I da je najjaca u cs, opet ostajem pri stavu da izgleda kao igracka.
jel se seca neko ove jebacke igre? http://www.freewebs.com/undergroundinformation/go_screen003.jpg
Nemate pojma. U CS-u je najbolji AK.
Najbolja je pupmparica kad uletis u bazu pa ih izrokas cas posla.
Ona rafalna pumpara jeste.
Ta.
http://guides.freddyshouse.com/cs/weapons/images/xm1014_a.jpg
Polu-automatska ne rafalna
pitao sam seca li se neko igre Global Operations?
Igrao sam GO, jebo mater tvoji botovi iz tima su glupi ko kurac. Ja to još nisam doživeo, osim kod Battlefield-a 2, tamo su isto retardirani do bola. Inače kalaš pobeđuje i u kanteru i u stvarnosti.
Ozbiljno? E jebiga, izvini.
Global se igra u muiltiplejeru ima 3 servera i igraju rusi bugari argentinci i ja :) igra nije popularna ali kida u MP !!! probajte ako vas ne mrzi treba vam igra i patch samo
MA jok, sad pikamo kanter lolo
Дегманове су много коцкастије, па стога изгледа тако "право". Као Леопард.
Pa?
Ти рече да Дегман изгледа лепше, а наш као нешто циганско. Ја чисто да убацим своје мишљење због чега би могао тако да изгледа.:)
Ciganska mlada, jašta. Pa mogli smo i mi da ga ukockimo fino ko Kroati, al' jok.
Meni je naša 84-ka lepša od njihove kante. A i ne verujem da je mnogo lošija, sve su to sitnice.