Prijava

Хтео сам доставим Америчког ниџу, неко већ јесте. Хтео сам да наведем Мортал Комбар, али и то већ јесе наведено, и хтео сам да ставим Фром даск тил даун 1 који је хорор који је испао више комедија, али и то већ неко јесте. Ништа ми не преостаје до Погрешног скретања, мислим да знате о чему се ради.

Znam da nije to neki pokazatelj bilo čega, ali koja je najniža ocena na IMDB-u koju ste videli?

Вероватно ово :

http://www.imdb.com/title/tt0349113/

Мада је једно време филм са Џастином Бибером имао оцену 1.0. Сад је мало јачи :

http://www.imdb.com/title/tt1702443/

1.1!?! Ne mogu da verujem! Režiser dao desetku, da malo digne prosek:)

Пресек гласова показује следеће :

http://www.imdb.com/title/tt0349113/ratings

Чудно је како није достигао култни статус до сада.

Ништа ми не преостаје до Погрешног скретања, мислим да знате о чему се ради.

šta fali pogrešnom skretanju? o.O Jer ima trolova, ne razumem?

Ja ne znam kako neki film može toliko loš da bude. Ako ga je 90% gledalaca ocenilo jedinicom, kako u toku snimanja nije neko primetio kakvo sranje snimaju? Dođe mi da ga nađem i da ga odgledam, majke mi...

Хтео сам доставим Америчког ниџу, неко већ јесте. Хтео сам да наведем Мортал Комбар, али и то већ јесе наведено, и хтео сам да ставим Фром даск тил даун 1 који је хорор који је испао више комедија, али и то већ неко јесте. Ништа ми не преостаје до Погрешног скретања, мислим да знате о чему се ради.

Можда само Нинџа може да се подведе под треш (бар први, остале нисам гледао годинама). МК кец је вероватно најбоља филмска адаптација игре. Није ремек-дело, ал је барем забаван. Двојка, са друге стране, је јебени ужас. Од сумрака до свитања је прављен с намером да буде такав какав јесте. Уосталом, радили су га Тарантино и Родригез, два лика која, по сопственим признањима, обожавају треш. Погрешно скретање је чист хорор, као и двојка. Јес да су можда испод просека, али ни по чему не одскачу од типичних примера жанра.

Ako ga je 90% gledalaca ocenilo jedinicom, kako u toku snimanja nije neko primetio kakvo sranje snimaju

Ефекат масе. Овај филм Џастина Бибера је попио пар хиљада кечева још пре него што је изашао. Већина људи није га ни гледала. У случају Екс `Ема - људи виде филм са ниском оценом, скапирају да је ђубре и груну му кеца. Десетке и кечеви су у већини случајева најчешће оцене (као и овде). Неки једноставно помисле, а да нису ни гледали филм, "јеботе, не могу да верујем каква оцена" и рокну му кеца из зајебанције. Треш филмови су зајебани за оцењивање, поготово кад имају велику фан базу. Често се покрећу акције типа "ај сви да дамо десетке/кечеве". Није поуздано.

Film Bore Leeja (obavezno pogledati bilo što od njega), kung-fuiste i pjesnika iz Hrvatske, koji je 2006. snimio film u Crnu Goru pod nazivom "Zlatne čaklje".

http://www.youtube.com/watch?v=Y1g069gaCkA

E sad, ja ovaj film ŽELIM da pogledam, al ga niđe nema, tako da bih bio vrlo zahvalan ako bi neko uspio da nađe ovaj film i link do njega mi proslijedi na pevete ili kakogođ. (Inače, ovaj što se bije nije Bore Lee, Bore Lee je upečatljiv lik.)

E, "Zlatne čaklje" pobedio na nekom festivalu treš filma, a što kaže ovaj iznad mene, nema nigde. Neka stavi neko link ako nađe, gleda mi se film.
Meni je ovaj jedan od favorita
http://www.youtube.com/watch?v=4LRIypcaIX4&feature=player_detailpage

Bili momci iz komšiluka na podgoričku premijeru filma, ja pitao jednoga kako je bilo veli on "Onako, nije nešto bio film...", nisu znali da je to trešerčina, oni očekivali neki blokbaster sa prekoračenim budžetom.

Nisam znao za ovog lika, Bore Lee, sad ću malo da se pozabavim njime.
http://www.youtube.com/watch?v=zbOmyEzZCYo
"Ovo što si mi dao, to znači da si mi dao kao borcu za pravdu. Hvala ti."
Kakav kralj.

Нашао сам ово од Ралфа Бакашија, Господар Прстенова на креку !
http://www.youtube.com/watch?v=OW7_BmMT8r4&feature=related

Boreta Lija sam gledo u Podgorici, Film '' Zlatne čaklje'' .. O zlom bosu sa zabjela i vješticama i neam pojma čemu.. Kakav trešina! Bore je Bog, dobro ga pomenu, Majstore..

SVEMIRCI SU KRIVI ZA SVE, Nikola Simić, Bata Život'nja i onaj što liči na Irfana Mensura.

Ultimativna treščina.

SVEMIRCI SU KRIVI ZA SVE, Nikola Simić, Bata Život'nja i onaj što liči na Irfana Mensura.

Сви наставци филма ''Ћао инспекторе'' су трешчина, али имају блиставе моменте.

Ma svaki film sa Dudikofom je sranje i to zesce, a ima i onih niskobudzetnih zombi horora koji ne zasluzuju nikakav komentar definitivno.

Mnogima je bezveze, ali meni se svidja ovaj:

http://www.imdb.com/title/tt0462322/

iz razloga ekstremne pretjeranosti, sto je, dakle, karakteristicno za Rodrigeza...

http://www.imdb.com/title/tt0130236/

Предркан филм, сама есенција треша, обавезно погледати!

SVEMIRCI SU KRIVI ZA SVE

Један мој ортак се одушевљава овим ..... мени се поврача ...