Prijava

Интересује ме шта мислите о монтажним кућама и да ли неко има конкретног искуства са њима, тј. да ли је неко можда живео у монтажној кући направљеној у Србији.

Пошто капирам да једно 45 година нећу моћи да зарадим паре за нормалан стан или кућу, а немам намеру да живим као подстанар или са родитељима, у једном тренутку ми је пало на памет ово решење. Видео сам да у последње време домаће фирме интензивно рекламирају монтаћне куће и тврде да су отпорније на земљотресе, имају бољу изолацију, па се као троши 50% мање струје на грејање, а цена им је јако мала - од 150е по квадрату (ако сам уводиш струју, воду и прикључке) до 400е (све одрађено - кључ у руке). Једино нису отпорне на торнадо, али сам скептичан по питању појављивања истог у Србији. :) Знам да се људи овде слабо опредељују за ове куће, али, ако су оне толико лоше, зашто онда оне преовлађују у Америци, а у последње време и у Европи, и људи сасвим нормално живе у њима.

Дакле, да ли имате нека искуства са њима или знате неког ко је имао добра/лоша искуства?

Moj drugar zivi u montaznoj kuci. Isti djavo kao i obicna, a jedini zajeb su vetrovi koji kod nas ne prave probleme. Pitaj zyclona :D

Ja sam za!Hocu i to da probam jednog dana!:D

Kud bas analni seks!?Pa,ja ti o montaznim kucama i pricam!Kazem da cu probam da uzmem jednu montaznu kucicu cisto da probam da zivim u njoj!
Smatram da sve treba probati sem droge!Pa i analni seks,ali ovde nije o tome rec!

Džimi, ne znam ništa o montažnim kućama, ali jednu stvar znam, ja bi je sad odma' napravio da sam na tvoje mjesto.

Znam ljude koji su ziveli.
Ako imas prostora, da ne moras da gradis uvis (a to ovde u srbiji i nije neki faktor), montazna kuca ti je super resenje. Kao i svaka obicna kuca.
Ali, zaboravljas da treba kupiti i plac. A oni nisu jeftini, ako hoces negde u urbanoj sredini da zivis.

ja znam da je garancija na montažnu kuću 100 god. i znam ljude koji već petnaestak godina žive u montažnoj kući i još joj ništa ne fali.

Ако желиш могу да ти препоручим неке фирме које праве мотажне куће, које ја снабдевам са делом матерјала. Нису скупе, избор је велики, а могу и да ти помогнем , јер сам у том послу. Јави се, ако ти ишта затреба.

Значи, да планирам. :)
Корлеоне, шаљем ти ПВТ.