Šta radite trenutno?

1. Pitanje je jednostavno, naslov sve govori. Evo ja ću da počnem.

Trenutno pijem neki mrtvi kapućino na ETF-u sedim i pokušavam da se rasanim, a posle ću da cikvam. Blejim na Vuki i Svaštari, gledam šta se dešava na Fejzbuku....

2. reme, džavočiču, id' uči :P

ja.. ja pijem čaj i pokušavam da se probudim.

3. Ležim na krevetu, jedem paradajz. Trenutno razmišljam koji kurac još ne spavam. Mogao sam kafu skuhat'. I cigaru zapalit'. Al' treba ostaviti paradajz. I ustati. A ne mogu. Cigara i paradajz. Fak jea.

4. Чешем бутину.

5. Ja ne znam šta radim.

Vežbaj krasnopis :PPP
    Idem da se svađam sa ptt službenicama. Tačnije, u ovom trenutku se odvajam od stola i napuštam kuću.

6. Радим. Секси студенткиње свуда око мене, почео испитни рок! ИДЕМО! :П

7. Секси студенткиње свуда око мене

Секси шанкери од 19 лета свуда око мене.

8. Pitam se zašto niko neće da linkuje moju defku kad napiše Fak jea, a hteo sam da prejebem Taj rad.

9. Радим. Секси студенткиње свуда око мене, почео испитни рок! ИДЕМО! :П

Јеб'о матер, први твој пост у којем ниси спомен'о буксне. :)

10. Јеб'о матер, први твој пост у којем ниси спомен'о буксне. :)

Не знам како сам издржао, веруј ми. :)

11. šimpu laki meki i nagovaram sebe da naučim još jedan ispit.

12. Слушам Офспринг...

13. Управо сам се пробудио.

14. Jebem dve emolezbo crnčuge(ženskog roda), prebraćujući ih.

Realno glupo pitanje, blejim na vuki i žderem.

15. управо пишем пост на вуки.

кликћем пошаљи.

гледам свој пост.

16. Јебавам се с они мој сајат.

кликћем пошаљи.

гледам свој пост.

17. Sem što blejim na vuki, blenem i u fejsbuk. Jako pametno iskorišćeno vreme

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.