На лаптопу имам миша који се укључује у УСБ и неће никако да ми ради. Синоћ је радио нормално али данас никако. Пробао сам га на компјутеру и ради нормално али овде неће да се помакне ни да засија доле онај црвени ласер. Пробавао сам друге уређаје да укључим на УСБ-ове и раде сви.
Imas li vise usb prikljucaka. Meni je bio problem kad sam prikljucivao napred usb da vidim dal radi i nije radio pa sam ga prikljucio pozadi i radio je. Jesu ti neki drugi misevi ili dzojstici radili kad si ih i ako si ih prikljucivao na laptop tj na taj prikljucak ?
Onda verovatno ima slab napon, ne znam. Nema tu pomoci.
Rekli o sajtu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
На лаптопу имам миша који се укључује у УСБ и неће никако да ми ради. Синоћ је радио нормално али данас никако. Пробао сам га на компјутеру и ради нормално али овде неће да се помакне ни да засија доле онај црвени ласер. Пробавао сам друге уређаје да укључим на УСБ-ове и раде сви.
Desavalo mi se, sigurno je crko neki deo sto ide u laptop...ako je neki skuplji jebga..trazi novi
Јел на мишу рикнуло или нешто са УСБ-ом? Мада не верујем, миш ради нормално на другом компу а џојстик и кабал од телефона ми раде нормално...
A jesi li probao da restartujes sistem? Neki USB kontroler se mozda zaglupeo, desava se.
Рестартовао и прорадио. Хвала Џери :)
Imas li vise usb prikljucaka. Meni je bio problem kad sam prikljucivao napred usb da vidim dal radi i nije radio pa sam ga prikljucio pozadi i radio je. Jesu ti neki drugi misevi ili dzojstici radili kad si ih i ako si ih prikljucivao na laptop tj na taj prikljucak ?
Sunshine, kod tebe verovatno nije povezan (ili nije dobro povezan) taj prednji panel sa plocom.
Ali rade obicni USb-ovi i rade i dzojstici
Zovi Toleta da namesti.
Уђи у биос и види да ли је којим случајем искључена подршка за усб миш и тастаттаттататуру.
Onda verovatno ima slab napon, ne znam. Nema tu pomoci.