- Š
Rimejk gotik keca koji je najavljen pre tri godine još uvek željno iščekujem.
- Z
Cepam opet Bioshock keca, jedna od najboljih ako ne i najbolja pucačina ikad napravljena, vredi zaigrati, ima i remaster.
- Š
Nikad nisam igrao bioshok franšizu, ne znam zašto, dosta je poštovana u svetu geyminga.
Žgoljavi zašto ti je nik napisan ošišanom latinicom a u definicijama pišeš normalno? - P
de si gambi oko moje, navrati nam češće
- S
navratio bi gamby cesce ali je zauzet gledanjem filmova koje preporuci autor totally irrelevant
- d
To ona igra sa Slavisom kada Partizan izgubi?
- Š
Wičer keca rimejk prave
Kolka li je kvota da će woke gang da ukloni one kartice što geralt skuplja kad pojebe rendom kurvu jer to 'vređa žene'. 
Da, da i to veliki fanovi igre, nesumnjovo
https://www.pcgamer.com/some-of-the-witcher-show-writers-actively-disliked-the-books-and-games/
- Š
Stoka bezrepa samo ušli u to jer je prepoznatljivo ime na kome mogu da zgrnu pare na brzinu pritom zapišavajući fanove i menjajući izvorni materijal umobolnim nelogičnim sranjima jer eto tako može im se pa da ispolje oni svoju dragocenu kreativnost. Zamisli ej toliko sam kreativan da ću da uzmem i izmenjam tuđe autorsko delo umesto da napišem svoje i sve vreme ću da serem kako je originalno delo sranje i ja znam bolje. Pa majku vam nekreativnu jebem usred pičke.
- k
Da da, samo ženski, važi.
- TS
heyoo, disco elysium jel igrao neko ako jeste dal smara zbog nabijenih dijalogcina
deluje mi simpaticno zato sto je kao uljana slika apstraktnog realizma - DP
Ragnarok kidaaa. Ali kida. Tek sat vremena igram, a ubacili su jedno 5 novih mehanika, a osecam da ce biti jos 55