Коју игру следећу да скинем?

1. тако да шаљите ми у ПВТ проверен торент, нет ми је 10 мб ал свеједно не бих скидао тек тако 60 гига па провалио да сам се сјебо

2. Шоми сиротињо, дуал кор хахаха

3. лооооооол а који ће ми курац кад не играм игрице, те паре дајем за плаве неонке на стилу и леопард принт торбице кучкама што би лукс реко ;о)

4. salji i meni link i uputstvo pls

5. Dusko, jesi prosao 40% glavne kampanje?

6. jok tek sam prešao ono na početku kad vijaš onu jahtu

7. igrace kurac capoon, igra zahteva x64 operativni sistem, ti imas x32 verziju koja ne koristi svu snagu tvoga kompjutora. Dakle ako oces da igras, moras da reinstaliras os i metnes recimo win 7 x64.
    Ovo je tebi radeon r7 240 graficka? Nije losa za pare ali ima nedostatke.

8. nisam reinstalirao windows 100 godina i vreme je tako da svakako 64 u planu
    nego ono neću da žurim sa tim uopšte ako ne postoji teoretska šansa

veruješ mi da ne znam gde da pogledam tačno koji je model
    zaboravio sam a svugde piše samo 200 series ne tačan model

EDIT: pravo pitanje je oću li ga moći terati ako ubacim 64bit?

9. Ajmo svi po djacki dinar da Somiju nabavimo bar jos jedno jezgro.

10. не може, не дозвољавам да ми се буџи конп па да полако постајем гејнер

11. наравно да јесам, што се тиче добијања бесплатних ствари то могу да буду само женска тела. материјално ме не занима, ако имаш неку рибу може
    тако да пази шта ми нудиш, можда ти се и оствари поуу

12. Nego papete šta radiš posle ove misije sa jahtom ja imam samo neku misiju sa upitnikom dođem tu sa crnjom al nema nikoga i ne mogu da uđem u misiju

13. dule nemam pojma, nemam ja dovoljno jak komp da poteram GTA. Uzecu neki sad kad mi se zavrsi semestar.

Nego sam pitao zato sto mi je jedan drug, uber gik rekao da tu ima neki bug i da izbacuje stalno pa on ceka pec neki...

14. Ovo i mene interesuje, iako sam se praktično zakleo da nikakvu igru neću instalirati na komp za života. Sad već imam i5-4460 i osam giga rama, šta mogu da očekujem ako ubodem 8500GT sa 256MB rama iz starog kompa?

15. Неки старији Бетлфилд, Фар Крај кец и сл.

16. Aha, taj rad. Doduše, više me interesovao ovaj GTA, al kapiram da bi to slabo išlo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.