Коју игру следећу да скинем?

1. Gazimudo teraj Mafiu 2, igrica sa najjacom pricom

2. Igraj Dead Space triologiju

3. нови драган ејџ је прегеј

4. Igraj Dead Space triologiju

5. Igraj Dead Space triologiju

6. неволим мрачне игрице у којима искачу разна говна из мрака за те трауме крив је сириус сем

7. Сиријус Сем је комедија дел арте

8. Скинуо сам овај нови Дирт Рели, наводно је требао да буде чистокрвна симулација али је далеко од тога. Без волана неигрива, да може бар мишем да се вози ал' не може ни то. Не препоручујем.

9. јел теже од првог дела

10. он је био паклено тежак, купио волан због њега и нисам могао ништа да урадим, после прешао некако помоћу џојпеда

а волан скупља прашину, једино мост вонтид прешао њиме, додуше није ни био скуп

11. novi betmen izgleda jebacki

12. aha, nadam se da ce pobijediti supermena!

13. sta je to supermen

14. ја читам свуда да су баш ујебали пц верзију, да не може да се игра па су људима враћали паре и извињавали се

ја сам скинуо пре дватри месеца и пробао, ковало је ненормално ал тад сам имао само 4 гб рама па сам мислио да је због тога

15. Ma jel moguce da toliko zahteva igra?
    Mada sta ja pricam, ove kompove koje mi posedujemo u svetu ne koriste ni za fiskalne kase a ne za gejming..

sto bi im vracali pare? kao napravili prezahtevnu igricu ili sta?

16. не него није могло да се игра колико је било багова, а и тражило је неке ненормално скупе компоненте, ако се добро сећам кад сам улазио у подешавања детаља тражило је графичку са 3 гига рама да би терало на хај или како већ, ја нисам могао да играм ни на мидијум а сваку другу игрицу терам на ултра на бар 40 фрејмова

17. Неоптимизована је до границе неигривости, џаба ћеш да је скидаш Гази

18. ја сам сад скинуо дрт рели па ћу пробати за који дан кад будем при конпу, мислим да не може теже од оног првог ал видећемо

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.