Коју игру следећу да скинем?

1. onaj Assasin Syndicate za sve na low trazi grafu sa 2gb .

jebote, koji im kurac.
    svejedno sam planirao da pocnem od prvog betmena, kakvi su oni valjaju li cemu?

2. да, ови аркани досад ваљају

а асесин је сморио још у оном делу кад пичи по истанбулу, ко зна докле су сад раширили причу серем им се у њу

3. и да имам ону титан х графичку што кошта ко добар голф двојка не бих играо асесина

4. ma ja igrao prvog i vido sad ovo i reko da probam kad ono kadar nevera.

5. реците ми које су вас од новијих игрица одушевиле причом, то мене занима сад

6. Znam da Metal Gear ima dobru priču, tako sam čuo, ali nisam igrao ove nove dijelove. Igrao samo onaj na PS1 :)

Snakeeeeeeee

7. https://www.youtube.com/watch?v=U4gbvKUcohY
    хххаахахаха вид ово како их није срамота

8. cek, jel meni zabada klip ili njemu baguje igrica?

9. игрица, још је ово као печ званични који би требало да исправи то што су засрали

10. Тог Бетмена као Кајзен да је оправљао.

http://i.imgur.com/cUrLSuG.gif

11. реците ми које су вас од новијих игрица одушевиле причом, то мене занима сад

Ako važe indie igre, onda Lisa the painful (+joyful) i Undertale.
    Naročito lisa koja je konstatno brutalna tripčina u earthbound na steroidima fazonu, a undertale više ima svoje "momente" u zavisnosti od toga kakav playthrough radiš.

12. реците ми које су вас од новијих игрица одушевиле причом, то мене занима сад

Ako ti ne smeta da budeš sedamnaestogodišnja hipsterka, onda "Life is strange".

13. Makaronac

Znam da Metal Gear ima dobru priču, tako sam čuo, ali nisam igrao ove nove dijelove. Igrao samo onaj na PS1 :)

Snakeeeeeeee

Metal Gear ima kretensku pricu.

Zadnji Betmen je raspad, ne radi vopste, ne trudite se.

GTA V vredi igrati. Maks Pejn 3 isto. Splinter Cell: Blacklist i prethodni Double Agent imaju do jaja pricu (one izmedju ova dva ne priznajem).

Ja trenutno maltretiram zatvorenike u Prison Architect. I teram krumpijere za Frankfurt u Euro Truck Simulator 2.

14. Igraj Sale Dead Space triologiju

15. Ne volim survajval horor zajebavanja. Smara me, mnogo je klise.

16. Ако тражите нешто са добром причом, први Mass Effect. Јесте да има пар година (2007-2008) али вреди сваки одиграни минут
    Ретко шта новије играм (пес) и ДЦС:Флејминг Клифс 3

17. ma pusi ga bata sale :)

18. Pusi ga ti kada si glup za sve komplikovanije od pucnjave :)

19. Nisam majke mi, sve igram od strategija do skajrima
    nemoj me gledati kao indijca na ovaj dan

kazem ti, ovde nije pucacina, vec takticka razrada
    ne mozes da trcis i pucas, bices mrtav
    polako moras, postavljas nagazne mine, navlacis na zamke
    los sa municijom, pravis sam sebi oruzja, odjela od materijala sto imas
    nije dzabe bila igra godine
    prica dobra, moze film da se pravi

a tek dozivljaj kad letis u prostoru, ima dosta tih scena, pa kad ides na dijelove stanice a nestaje ti vazduha
    uzivi se covjek, erekcija zagarantovana

evo jedna kao dzejms bond
    https://www.youtube.com/watch?v=AOiRQ0YvUnM

20. Najbolja online pucacina Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad/Rising Storm
    Tako sam napisao jer je Rising storm ekspanzija, ali ko kupi nju dobija obe igre
    P.S. Igra se kupuje preko Steam-a

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.