Коју игру следећу да скинем?

1. To Agilni legendo, cela igra brt

2. Punch Club

Ljubazna indie igra na koju sam slucajno naleteo. Nesto kao "Roki" igrica. Dosta stvari moze da se radi, fina prica, premnogo skilova za razviti.
    Posebno su mi se svideli likovi iz filmova na koje sam naletao kroz pricu.
    Mr. Muskulo, Tajler Durden, Apu iz Simpsonovih itd.

3. Skino sam voč dogs.Ne sećam se kad sam zadnji put igrao goru visokobudzetnu igru.

4. лоше, а? мени крешовало на првој мисији, ваљда баг са виндоуз десетком ал мрзело ме да поправљам па обрисо

5. Za DiRT nabavi dobar gamepad sa analognim palicama, ne moze voznja da se igra bez toga.
    Ako budes uzimao pad, skini i Racedriver:GRID, to ti dodje kao Need For Speed sa DiRT gejmplejem, nenormalno dobra igra.

6. грид двојка ми је појела живце, нека хвала

7. Cuphead, излази за иксбокс, надам се да ће и за комп. Акциона платформска игра са изгледом старог дизнијевог краткометражног цртаног филма, предобра графика

https://youtu.be/BRj8txu0TH8?t=88

8. Мени је грид кец најбоља вожња икад, чим скупим кинту узимам гејмпад и игру на стим пошто је нема на торентима...
    Елем, јебига, није сваком исто..

9. Ovaj poslednji GRID:Autosport kida, čisto da znate. Nije simulacija, narafski, ali dobar je osećaj vožnje. Izdali su ga za manje od godinu dana nakon GRID2, čisto da se iskupe. Uspešno.

10. Ma Prison Architect majka. Narocito kada igras gulag mod.

Tito bi bio ponosan na mene...

11. заглавио сам на неком квесту у драган ејџу и јебига сад могу да обришем игру, претешко је

иначе фина је игра али прегеј, додуше можда ми се чини јер је играм после прељутог вичера

12. jel ima neko da mi preporuči neko pucanuje na PC-u, neke snajperiste, nešto

13. Sniper Elite, ljubi te brat.

14. Cuphead, излази за иксбокс, надам се да ће и за комп. Акциона платформска игра са изгледом старог дизнијевог краткометражног цртаног филма, предобра графика

Pratio sam baš ovo oće li biti za PC i kako sam shvatio biće microsoft ekskluziva, dakle PC + XBox.

Inače, mogu ti preporučiti "Dust the elysian tail" ako oćeš nešto sa grafikom kao iz crtaća, doduše ova je više u nekom starijem dizni fazonu ali je prelijepa igra stvarno. Metroidvania koja ima baš brz combat + prelijepo izgleda, meni je pun pogodak.

Plus dosta sadržaja ima. Ja sam obrnuo za ~16 sati prema steamu, a nijesam jurio achievemente i sve side questove.

I da, jebeno je jedan sam lik radio sve osim voice actinga :D

https://www.youtube.com/watch?v=nNP31Z-wu9U

-------------------

Još stvari "kao iz crtaća" (doduše ovo izgleda više kao online strip :D)... Ima "A night in the woods" igrao sam prequel koji su izbacili developeri za džaba da se skine i ono obećava po pitanju atmosfere baš. Igra treba da izađe sredinom godine isto.

https://www.youtube.com/watch?v=8109dIuc-bo

15. Фала Пазле, погледаћу ово

16. ваља ли драгонс догма

17. oce li izlaziti krek za FM 16 i just cause 3 oca im jebem ludog nek nauce da programiraju

18. moj brate ja sam skinuo 20 krekova i ni jedan mi nije sastavio do polusezone da ne pobrka imena

19. Jesi probao na gamecopyworld ?

20. Ne brate ali hvala ne predlogu, pokusacu odmah

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.