Na dzojstiku korstis max 8 dugmica ako ne racunas strelice ili pecurku za kretanje. Odigras dve partije, da jebe rak raka moras zapamtiti sta je gde...
jeste da, udjem u sansu 1 na 1 i redovno stisnem kocku sto je u fifi komanda za "POMILUJ KERA DOK JEDE ILI PIJE VODU" i onda mi dodje da zapalim kompjuter i igricu i retarde koji su ukinuli mogucnost menjanja kontrola degenerici raspali
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
прочитао сам негде да ове јаке фирме што праве игрице подмићују хаклере да им не крекују игру
фифа нпр.
pa da, i FM je prosle godine bio u januaru.. fife nema jos uvek..
ima samo tih nekih sa laznim imenima i ostalim..
ma dacu 500 kinti za oridjidji oflajn verziju ko ih jebe..
Ma i ja cu. Daj samo fb stranicu sto radi to da ih kontaktiram
serbian-fm net na fejsu potrazi i pitaj.. a imas i na kupujem prodajem
Ja sam tek od skoro skinuo fif15 tako da je meni ko nova lolo
jel igras na tastaturi ili na dzojstiku?
ako igras na dzojstiku, na koju foru imas mozak koji zapamti pomesane komande, ja ocu dizludim
Na dzojstiku korstis max 8 dugmica ako ne racunas strelice ili pecurku za kretanje. Odigras dve partije, da jebe rak raka moras zapamtiti sta je gde...
jeste da, udjem u sansu 1 na 1 i redovno stisnem kocku sto je u fifi komanda za "POMILUJ KERA DOK JEDE ILI PIJE VODU" i onda mi dodje da zapalim kompjuter i igricu i retarde koji su ukinuli mogucnost menjanja kontrola degenerici raspali
lolo, na svakoj FIFI zamenim kontrole da mi budu ko u PESu, tj da mi na kvadrat bude šut.
kako jbt?
ono sto podesim u igrici ne radi nista, ono sto nude po netu uglavnom prevare ili ne radi..
Lol mega noob lol
Ups, zaboravih da pomenem da je poslednja FIFA koju sam igrao/imao za komp FIFA 08 lololol, a poslednji PES za komp PES 6 haahhahaha
Ако ти смета ФИФА, скини ПЕС... просто решење
венишинг оф итан картер - јебено ремек дело
усро сам се жив
Jebe sto nema mapa u igri.
Skini PES i srećno sa traženjem valjanog peča.
Bajdvej, šestica jebe pečovana po najnovijim standardima.
PES16 i PES 2016 SMoKE Patch rade posao.
uplatio sam im 500, izjebali me, ispalili
SMoKE vazda pravio vrhunske pečeve.
http://i.imgur.com/sjbxUQc.png