Коју игру следећу да скинем?

1. и не треба да има мапа, чар је у истраживању целог тог света, ионако није велики

прича јебе, одавно нисам играо нешто овако добро

2. Skini PES i srećno sa traženjem valjanog peča.
    Bajdvej, šestica jebe pečovana po najnovijim standardima.

Имам тринаестицу и миран сам, нисам болестан од тога да увек буде најновија верзија

3. Bacje, ta igrica deluje dojajano, skinucu

4. Najlepša igra do sada grafički (a niskobudžetna). I sve ostalo je dobro. Dobar predlog od Bača.

5. скини обавезно газменде

6. пређе се брзо а вреди милион пута више него неке од 50 сати

7. jebote
    https://www.youtube.com/watch?v=jBj9qm-hub8

za ovu sam se raspitivao ovde pre godinu dana. radjena po filmu iz 1960 samo prekopiro naziv na gugl i nasao jbt. kakva igrica. samo meni je stekalo nasiroko imao sam pentijum 3 valjda. secam se da sam se ziv usrao svaki put valjda mi bio prvi susret sa igricom (koja nije gta sa) pa sam se uziveo srce mi lupalo uvek pogotovo sto laga nekako stvara napetiju atmosferu i odjednom cimne. imo sam 12 godina valjda tad. kakva igrica. ja inace ne pamtim drugove iz osnovne skoro a ovo sam zapamtio znaci vrhcina stavljam na skidanje urezalo mi se u mozak jbt. preporuka

8. ako igras na dzojstiku, na koju foru imas mozak koji zapamti pomesane komande, ja ocu dizludim

RAzjebo sam konfiguraciju na dzojstiku lolo

9. Tomb Raider - Anniversary (Odličan rimejk prve Lare sa Plejstejšn keca)
    Singularity (Ok pucačina)
    Prey (Ok pucačina)
    Rayman Legends (Odličan platformer, odličan oflajn multiplejer)
    Rayman Origins (Odličan platformer, odličan oflajn multiplejer)
    Oddworld - New 'n' Tasty (Odličan rimejk prve igre sa Plejstejšn keca)
    I Am Alive (Dobra akcija/platformer)
    Half-Life - Black Mesa (Odličan fan rimejk prve igre)
    DeathSpank (Dobar Diablo klon, sva tri dijela valjaju, može oflajn 2 igrača)
    Condemned - Criminal Origins (Odličan anderrejted horor)
    Call of Juarez - Bound in Blood (Odličan kalofdjuti sa indijancima i kaubojima)
    Brothers - A Tale of Two Sons (Ok pazl, oflajn 2 igrača, za igrati sa djevojkom)
    Machinarium (Odličan pazl)

10. Има једна сцена у "Condemned CO" када нађеш мртвог домара у ормарићу у свлачионици па се испостави да није скроз мртав, ортак је најозбиљније попио лакши срчани удар на моје очи, не могу да прежалим што наставак није изашао за комп.

11. "Bound in blood" јебе љуто

12. Far Cry 3, nadjite RELOADED verziju , jeste najveca za download ali i najbolje radi. Vredi. Mnogo dobra igra, da napisem cega sve ima treba mi post od kilometar.

Sa tehnicke strane, pored presavrsene grafike optimizacija je na nivou pa ce i iole stariji kompovi moci da je guraju.
    Generalno, sve sto radite u igri ima smisla, npr za sunjanje drzite se zbunja, da vas ne bi otkrili koristite prigusivac na snajperu i unistite alarm izdaleka da vas ne cuju a posle ne mogu da podignu uzbunu itd..
    Sve sto radite daje vam XP pa posle "budzite" lika da bude sposobniji.
    Igra uz koju unistite vreme.

Trejler:
    https://youtu.be/RsrYZpswwtM

13. zajebite pucacine, skinite kerbal space program. ultra zajebana igra, al naucis malo osnove kako funkcionise fizika u svemiru, kako se prave rakete i ta sranja.

ako preguras osnove postaje vrlo zanimljiva. ali nema sanse da krenes onako na suvo, bez tutorijala.

14. фар крај 4 је пресликана тројка, само друга мапа и прича али исто се игра

15. Znam za nju, ali lepsa su mi tropska ostrva nego glupi Himalaji.
    Sad ce i Far Cry Primal da izadje, u praistoriji.
    U principu, sve je slicno, samo drugaciji gimmick, stim sto Primal ima nove fore, tipa pripitomis zver i saljes je u borbu kao ispomoc.

16. celt mozes li mi poslati 300e na pejpal da kupim novi komp?

17. Imam ja kerbal space program, teska je ali je do jaja

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.