Сваки мали студио је купљен од велике корпорације и мали талентовани студији раде ове велике пројекте, па зарада од ГТА 5 може да покрива програмере у наредних 50 година, тако да ме боли баш курац за програмере и да плаћам игре искрено, ако треба подржати некога то су ови ситни девелопери који праве типа Врлд Пф Гу 2, исите њихову игру купите.
Ima poentu to sto kazes o tome nisam bas razmisljao, ali mislim da CD Project Red nije kao sto je EA sports.Mada treba biti obazriv s piratskim igrama i ne skidati bas od svakog.Nego goldberg steam emulator jel bezbedan mozda?
jeste. nekad je goldberg bio bog i batina i još uvek jeste, samo je malo više andergraund ovih dana.
Види и ЦД Проџект је јак, имају јаке игре, и биће наставака од тих игара од којих ће зарадити брдо лове од западњака, приде имају ГОГ.
ГОГ имају за нас сиротињу источњачку :)
ФитГрл скидање, а ја искрено никад нисам имао проблем кад сам скидао у последњих 15 година сиг.
Duvaj ga Aco Šiptare! ( ako se modrator u ovoj čestitki prepoznao, nije pogrešio).
E ja kako su nestali CD šopovi i kojima su se mogle pazariti piratske igrice, tako sam prestao i kupovati igrice. Prvo nisam imao kartice i druge metode za trošenje onlajn, neko vrijeme sam se držao torenta. Kasnije i kad sam nabavio karticu ispao sam iz toka i izgubio interesovanje.
Sad bih baš volio da kupim pošteno neku igricu, da platim, pa da igram. Al nemam pojma ni šta bi kupio. Ogroman je izbor. U vrijeme kad sam igrao, igrao sam svašta. Commandos, razne relije, Simse, Sim City, Flight Simulator, fudbal, itd... Al nisam nikad igrao klasične pucačine. To mi bilo dosadno. Jedina igra iz tog žanra što sam igrao je Max Paine 2. Nakon toga, tj. nakon 2005/6. otprilike više prakatično nisam ni igrao te velike, ozbiljne igre. Uglagnom samo casual, razne free varijante online. Jedini izuzetak, Cities Skylines (jer svakako volik Sim City)
Некад си имао и на пијацама ЦДове са играма и по комшилуку су се ваљали како од људи који су продавали тако од старијих ликова коју су само скидали и резали па ти позајмљивали да инсталираш, сад већ годинама немаш ЦД РОМ на компу па је то изгубило смисао.
Skoro muvam tu nešto po mojoj svaštari od ormara i nađem onaj čuveni disk 256 pc igrica, u prozirnoj kutiji bez omota narezan na maxell cd, bez spiska igrica jbg
https://segaretro.org/images/thumb/b/b9/256CD_PC_YU_cover.png/266px-256CD_PC_YU_cover.png
Ko ovo nije imao taj izgleda još nema povremene bolove u leđima
https://i.ibb.co/5XWsn76H/Boogerman-Title.png
Омиљена игра са тог ЦД-а.
Сећам се 256 игрица, заиста антологијски ЦД, све игре сам ја мислим играо одатле у то време, пф, пре мимимун са 16-17 година. Ја сам имао ЦД, ал није био мој.
Da li postoje video igre u kojima se koristi vestacka inteligencija da napravi NPC-ove tezim i da vise oponasaju ljudski nacin igranja.
Да, F.E.A.R
Jel neko ovde jos uvek koristi HDD?Ja imam kombinaciju Sata SSD i HDD gde mi je SSD od 240GB a HDD od 1TB. Skupi su mnogo SSD-ovi u velikim kapacitetima generalno i ako moze platis igru 40 evra sigurno moze i kupis SSD od 1TB.
Hoce li neko da igramo neki mod za half life a da nije counter strike. Meni su mnogo puta bolje pucacine frontline force, the wastes, day od defeat, opera
Баталио сам мултиплејере одавно ја, е, играо сам Свен Ко-Оп једно време хаха
Pa razumem s odrastanjem svi mi bataljujemo multiplayere jer vise zavolimo se uziveti u pricu igre koju igramo
Ja sam za to da ipak podrzim programere, ali da su neke igre preskupe jesu. Svako mora od neceg da zivi i taj programer placa i racune i hranu.