Коју игру следећу да скинем?

1. Evo upravo odigro malo trening camp.Opet menjali alej up jebem ih blesave.Ima i fora za dupli pas držiš pas i kad pustiš ovaj ti vrati loptu.Driblinzi ostali višemanje isti.

2. Gde si skinuo, gledam sad TPB liceri ubijaju

edit: Jesi biro Bruklin? :)

3. Daj, jbte, ja skidam već 20 sati, bio skinuo samo 12%. Posle popizdeo i promenio link i program, opet sporo ide. Podeli s nama kako si tako brzo skinuo!

4. Душане, јел има неких промена кад је мајплејер у питању? Ја скидам, али нећу се наиграти пре петка јер ми је џојстик у сервису... :(

5. Odlična pucačina. Psiho-triler u nekim trenucima. Do samog kraja vas drži neizvesnost, a sam završetak je totalni mindfuck.

Mazohistička postapokaliptična survival drama. Samo za one sa jakim živcima.

Za sve one koji vole Maxa Paynea i GTA.

Rađeno po francuskom stripu, odlična priča i Dejvid Duhovni kao glavni protagonista (daje glas glavnom liku).

Pucačina sa vanzemaljcima, odlično odrađena i ponovo Dejvid Duhovni kao davalc glasa glavnom liku.

6. Jbte, podelite s nama kako skidate, ja će se poroditi dok ovo dođe do kraja. I, Dušane, kako si ti skinuo, ako si uopšte i skinuo igru?

7. http://www.skidrowgames.net/nba-2k14-reloaded.html

Ево имаш овде, скини торент, и буди стрпљив, и мени је у почетку ишло споро, сад иде максималном брзином.

8. U početku? Već više od 24 sata mi je laptop uključen samo zbog zbog ovog usranog NBA. Od juče posle podne, sve do danas u 9 mi je skinuo celih 18%.

9. majplejer isti prvo ona jedna utakmica pa intervjui i draft.
    Provirone ukucaj u gugl "partis" slovenački je sajt a mož i na skidrow što je peki postavio i neću više da reklamiram ovaj sajt pomisliće ljudi da me plaćaju da ih reklamiram lolo
    EDIT
    Eo ovde jedva sam ušo nešto me jebe net i vukajliju jedva učitava http://www.partis.si/prva

10. Inače evo rejting nekih igrača iz jevrolige
    Đedović 68 (serem ti se u nba kad je ova njuška u igri lolo)
    Savan 66
    Bjelica 71
    Hriapa 84
    teo 77
    Krle 70
    Bo 79
    Rašić 65
    Gist 70

11. Aha on i dijamantidis(isto 84) najbolji od evroligaških igrača

12. Šteta što nema onog bosanca sone reklame zbog onako izrazito bosanske njuške bi ga uzo u asocijaciji lolo

13. To makaronac ko ne bi voleo da ima njega i štimeta u timu :)

14. san svakog trenera :)

15. Rađeno po francuskom stripu, odlična priča i Dejvid Duhovni kao glavni protagonista (daje glas glavnom liku).

Odlicna igra!
    Nisam znao da je Molder dao glas...

16. 21 sider
    303 ličera
    i piči mi nba 2k14 punom brzinom lololo
    To je torent.

17. BF4 beta je izasla juce, i mogu reci da uzasno laguje -_-, ali igra je gotivna skroz

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.