Коју игру следећу да скинем?

1. Dobro, ove knjige su i podnosljivo skupe, ne kao pesma leda i vatre gde knjiga bila jednu crvenu :). Taman, uzecu ove prve dve, pa ako mi se svidi, uzimam i ostale

EDIT: Hvala na odgovoru

A sad opet se vracam na pitanja, kazu da ce ova igra biti poslednja u serijalu, znaci promenice geralta, mozda. Jer ne verujem da ce ceo serijal da gase, jer je tako unosan :)

2. grujane ako mozes turi u PVT te knjige...

3. Je l' valjda štogod ovaj novi Vulfenštajn od 44GB?

4. Ne znam da li je neko pisao al davno izadje polednja epizoda Vuka, tako da je sad pravo vreme da se krene i predje sve redom.

5. Jao, ja totalno zaboravio na tu igru

6. čtvrta je izašla nije peta još

7. Nisam video da ima i peta...ali pise da ce na jesen tj. u trecem kvartalu 2014 godine...

8. Umreću dok izađe. :(
    Uzeo sam da čitam strip Fejbls, sjajan je.

9. Igra li iko SMITE?

Igrao sam ja nekad, beta bila, kul igra
    Kakva je sad ?

10. Igrao sam ja nekad, beta bila, kul igra
    Kakva je sad ?

Vze, nedavno poceo. Dobra za ubiti vrijeme sa ekipom. Kolega predlozio pa pikamo, a vidio sam da ima dosta nasih ljudova, pa reko da vidim da nema koga odavde...

11. Možda ja opet skinem, pičim lol trenutno
    mada sječam se da je nekada kali bila najjača tamo :)

EDIT:
    Sad je gledam, mnogo je gotivna. Aktivirao sam acc opet
    Skinuću pa pičimo
    Druže heroja kamara

12. Skinuo sam opet Vampajrs d maskarejd bladlajns, i dalje je do jaja.

13. Vampiri neprevazidjeni!
    Jedan od najboljih rpgova ikada... vidim da cu i ja morati da instaliram uskoro

14. Najbolja atmosfera u igrama ikad i najbolji horor momenti ikad (kvest u napuštenom hotelu). Ko ne zna šta da igra, Vampiri su uvek preporuka. Ispečuješ, skineš widescreen support i šta već još treba, ne sećam se... i prepustiš se.

15. фајкрај 3, ономад на попусту 75% на стиму, пазарио га за 5 евра, вреди сваку пару! јебена игрица, је бе на!

16. фајкрај 3, ономад на попусту 75% на стиму, пазарио га за 5 евра, вреди сваку пару! јебена игрица, је бе на!

A tek četvora što će da bude zlo

17. ма јебеш четворку, ионако морам све ан лоњ љуалитѕ да поставим да бих могао тројку на лаптопу да играм.

да.

имам јак лаптоп

пишај
    l
    l
    l
    v
    сиротиња

18. Skinuo sam ovu Valiant Hearts
    nije loše, gotivna igra za ubijanje vremena

EDIT: Skinuh i smite, pere igra, dodaj me guard1x4SRB