Коју игру следећу да скинем?

1. Evo ko hoce original counter strike da igra ili da proba ovaj novi global offensive
    http://woobox.com/hp4ja3/8xztzx deli EbuGamer pa ono nsita vas ne kosta, zivi bili!

2. Jel kad skinem ovaj kanter mogu global ofensive da igram na zvanicnim serverima normalno kao da sam original kupio?

3. Brate ja i dalje igram Mass Effect non-stop. Odigram nešto, ali se vraćam tome, barem dok se ne pojavi neki kvalitet malo ozbiljniji. Ima l' neki dobar FRP da je skoro izašao?

4. Много јебе Mass Effect. Само једном сам премотао, мораће реприза да падне.

5. Ja sam prešao sva tri dela jedno....pa ajde napisah negde 15 puta, ali oko 10 puta sigurno. Evo me opet, mada ove DLC-eve iz trećeg dela Leviathan, Omega i Citadel sam prešao samo jednom.

6. Ima l' neki dobar FRP da je skoro izašao?

Skoro i ne baš, al izlazi sad na jesen dragon age 3 i witcher 3 na proleće. Premotao sam opet witchera 2 nedavno s nekim silnim difficulty modovima da se preznojim malo i ponovo dragon age 2, imao sam dobar sejv iz keca gde sam napravio sve izbore što sam hteo ali nisam iz dvojke, to sam nešto skarabudžio jer mi se i nije nešto dopalo pa reko aj da se nateram pa da imam čestit sejv za trojku.

7. Da, ne znam sada šta da radim za Dragon Age, pošto sam obrisao sejvove. Da l' da iskuliram i jebiga igram treći ili da opikam ova dva ponovo. Nemam pojma.

8. Ovo je Džoni pravi trenutak da se pošten čoek vrati na neke stvari koje je propustio, možda ima nešto što si ćušno na policu pa kao odigraćeš kad bude vremena? Možda temple of elemental evil? Neki fallout? Neki elder scrolls?

9. Nedavno sam prešao Morovind doduše. Mogao bih 4. deo da igram ponovo....stao mi mozak kako se zove ono beše...

10. Oblivion možeš preći za 2-3-4 sata ako igraš samo glavni quest i portuješ se na mjesta, bez jahanja konja.

A ovako, sve moguće questove, pećine, rumorse, gildove... ima da potraje ihihiii

Najjači su guild questovi, Dark Brotherhood npr.

11. Dead Space 3 je Mass Effect 3 horor verzija. Odličan doživljaj ko se ne boji krvavih vanzemaljskih zombija koji naglo izleću iz ventilacije i kolju te :)

12. Da l' će mi moći dead space 3 na ati radeon hd 2400 256 mb

Inače, može i neka druga horor pucačina

Igrao sam FEAR, Jericho, Vivisector, Singularity itd.

13. Johnny Kurajber
    Da, ne znam sada šta da radim za Dragon Age, pošto sam obrisao sejvove. Da l' da iskuliram i jebiga igram treći ili da opikam ova dva ponovo. Nemam pojma.

Ja čula iz raznih izvora da je dvojka smeće. Kaj ti veliš?

EDIT: Tek keca igram pa da znam da li da skidam uopšte dvojku. A maloprije vidjeh da ima i filim Dragon Age: Dawn of the Seeker. Jel gledao neko? A vidjeh dimaju i knjige. Naravno, garant nema izdanja po naškom jeziku.

14. Da l' će mi moći dead space 3 na ati radeon hd 2400 256 mb

lol ne

Inače, može i neka druga horor pucačina

STALKER (nije potpuni horor ali sabija), Biošok, Dum 3, Klajv Barker's Andajing, Kol of Ktulu...

15. Ja čula iz raznih izvora da je dvojka smeće. Kaj ti veliš?

Pa pazi, daleko mi je baš od smeća, mada je meni prvi deo bio mnogo bolji. Nekako igra jednostavno nije nešto. Možeš da odigraš, nije totalno sranje, ali nadam se da će da urade taj treći deo ipak malo ozbiljnije. Ne znam nešto mi tu nije bio trip kao kod prvog dela.

Najjači su guild questovi, Dark Brotherhood npr.

To inače obavezno igram, jer šunjanje i strela iz mraka su način kako najviše volim da igram Elder Skrols serijal, a onda je logično da se Dark Braderhud prelazi. Dark Elf svakako. Romulanac među Elfovima. Da me ne vide u mraku.

16. Dead Space 3 je Mass Effect 3 horor verzija.

Odlična je igra, mada se ne igra sa sluškama u po noći, osim ako nisi krn'o dva bencera i popio pivo pa te boli kurac :)

17. Jel igrao neko ovaj novi divinity?
    Tek sto je izasao... stavio sam sad da se skida.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.