Lacio mi je bio baš taličan ove sezone! Moram da mu stanem u odbranu! :)
Ako hoćeš da smanjiš pušenje, svaku drugu pljugu koju izvadiš, vrati u paklicu.
Onda pređi na slabije cigare. Pa isto radi...
Nemoj sebe da mučiš naglim prekidom! Samo ćeš pizdeti, i u jednom trenutku će ti dokurčiti i vratićeš se na dve pakle dnevno.
A ako se kojim slučajem udavite u mulju, probajte da izvučete noge na površinu i da ispuzite iz mulja! Ili to beše živo blato??? Ili beše ako se još niste udavili??? Uglavnom, obratite pažnju na rad nogu!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Lacio mi je bio baš taličan ove sezone! Moram da mu stanem u odbranu! :)
Ako hoćeš da smanjiš pušenje, svaku drugu pljugu koju izvadiš, vrati u paklicu.
Onda pređi na slabije cigare. Pa isto radi...
Nemoj sebe da mučiš naglim prekidom! Samo ćeš pizdeti, i u jednom trenutku će ti dokurčiti i vratićeš se na dve pakle dnevno.
meni pomazu nikorete...pusio sam po 2 pakle.koristim ih 2 meseca i za to vreme sam ispusio ukupno paklu cigara..
Kako se primenjuje i koliko košta?
Kadi idete na pecanje ne zaboravite sprej protiv komaraca.
kosta 600 din dve table,tu imas 30 zvaka.meni to traje 3 dana ali ih zvacem bas dosta..to su zvake koje sadrze nikotin.
Probaću to... Da mi pakla traje barem tri dana! Hvala za savet. :)
НЕМОЈТЕ ДА МУЉАТЕ КАО НЕКИ МУЉАТОРИ!
Не обазирите се на заједљиве коментаре злих аутора.
А ако већ муљате, пазите с ким муљате.
U tom muljanju, pazite da ne upadnete u mulj i udavite se.
Lololo reci im Fet.
У том муљању чувајте се трулих моралиста. Зајебана и досадна сорта.
A ako se kojim slučajem udavite u mulju, probajte da izvučete noge na površinu i da ispuzite iz mulja! Ili to beše živo blato??? Ili beše ako se još niste udavili??? Uglavnom, obratite pažnju na rad nogu!
Gledajte Slagalicu. I plaćajte preplatu.
Dobro, ne plaćajte pretplatu. Al ipak gledajte Slagalicu. Vrlo je to poučna emisija.
Ako drkate, drkajte lijevom rukom. Lakše je.
kad iskacete iz aviona,stavite padobran
Zvona, braćo, zvona, a ne knjige i praporci!
Praporci, braćo, praporci, a ne zvona i knjige!
ако оћете да мрљате кокс понудите и некој добој рави око себе, можда ћете забости пушангију у вц-у док мрљате.
Ne pišite definicije, pravite postere... Molim vas!
Usisajte sobu!