Ljubav je...

1. ljubav je kad isplaniraš da mu kupiš neku sitnicu na novu, a onda svakog dana dodaš još ponešto jer ne možeš da odoliš...

E, to! :))

2. Кад уживаш у њеној срећи кад јој уђе курац већи.

3. Ljubav je kada mu očistiš uši svojim prstom i pokažeš mu sadržaj koji si izvadila.
    Ljubav je kada se ne ljuti što si taj isti sadržaj obrisala o njegovu omiljenu duksericu koju u tom trenutku ima na sebi.

4. Вучице твој брак цвета изгледа :)

5. vučice, dakle ima razlike između braka i veze:)

ljubav je kad ne stavljaš sjaj za usne koji obožavaš, nego karmin jer njega nerviraju sjajevi zato što se lepe.

6. Ljubav je . . .
    . . . kada aaaaaaaaaaa i mmmmmmm i hmmmmmmm i njiiaaaaaaaaahaaaa i le prrrrrrrrrrrr i šljisšljis i oooooooooo i njanjanjanjanja.

7. Ljubav je kad prneš pred njom a ona reče "Mmm, šta si jeo to, fino miriše.".

8. Љубав је кад умреш, а она се не преуда.

9. Ljubav je kada ga masiraš bez obzira što te ruke bole od celodnevnog spremanja i pripremanja za praznik.
    Ljubav je kada ti ne dozvoli da se umaraš i krene da te masira bez obzira na to što i njega bole ruke od posla.

10. Ljubav je kad ona baci loЖinu, a ti je pojedes...

Ovo sam skoro cuo i izneverovo sam skroz!

11. Šta je "loЖina" Mačo?

12. Ljubav je kad cijeli dan jedeš, da se prase ne osjeti zapostavljeno.

13. Elektricar je moja ljubav <3

14. ložina je posteljica ili placenta kojom je obavijeno dijete ili mladunce neke životinje, najcesce se upotrebljava za krmacu, kravu i sl.

15. ljubav je...
    ..nekad siva, nekad siva, nekad žljuta

16. Љубав је када истресеш садржај из носа њој у руку, а она да цуку да једе.

17. Fuj, bre! :D
    Ljubav je kad ti posle razvoda braka ostavi sve sto ima. :D

18. Није то љубав, то је дебилизам, не бих јој ја динара оставио, да лепру има. Реално.

19. Idi hrani kucu, ajde. :)

20. Ljubav je..

..kad joj daš da jede na vreme.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.