Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Meni baš gotivna. :) Najjače je kada Kartmen sazna da je posle Kenija on najsiromašniji u školi, pa plače na krevetu i zbija šale na svoj račun. xD
Cartman's mum is so poor that cannot even pay attention! lololo
Hahahaha! :D Da li veruješ da to nisam ni zapamtio u moru svih tih fora? :D
http://www.youtube.com/watch?v=E9jxiDlELJc
Maj nejm iz not Kjal. xDDD
ahhaahhaha
Odlicna nova epizoda
Mnogo je dobra ova epizoda,steta sto je zadnja u sezoni...negde sam video da ce sp trajati do 2016.To je do jaja.
PORKA MIZERIJA! Ja jos uvek saaaanjaaam, jos uveeeek saaanjaaaammmm
Šteta što ljudi ovde ne razumeju fazone u vezi Penn State univerziteta, one su suvo zlate epizode.
Ja sam bio ubeđen da se te fore odnose na State penitentiary, odnosno državni zatvor. Aj pojasni ako te ne mrzi. :)
Ma jok. Penn State univerzitet je u pitanju, i to skandal oko njihovog fudbalskog tima (američki fudbal je u pitanju, jelte). Elem, izbilo je sranje zato što je jedan od njihovih pomoćnih trenera provaljen da je pre nekoliko godina zlostavljao klince. E sad, glavni trener koji ih inače trenira, verovali ili ne, poslednjih 40ak godina (lik ima 80+), Joe Patterno je znao za to, ali nije prijavio policiji... Tako da je on umesto legende postao neko ko je pokrivao pedofila, pa izbilo sranje u Americi, veliki skandal, i naravno, ko će drugi nego South Park da oplete...
what am I? A Penn State University recruitment coach? lololo
dobra je zadnja, a nije losa ni ona za Dan zahvalnosti
Na ovu scenu se svaki put iskidam k'o nenormalan kol'ko je dobra. Kako su isparodirali Dilanov glas. xD
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_H8XqA7WyLI
Skru ju gajz,ajm going hooum
Ostalo mi je još 7-8 epizoda da pogledam, vrlo su oslabili u zadnje vrijeme, zadnja koja je skoro sva bila dobra je ona kad Kartmen vozi Naskar. Jebiga, i to se moralo nekad desit.
Шта? Да Картман вози Наскар?
Jes. :) Pročitaj post od zadnje rečenice ka prvoj.
Знам бре, малко те зајебавам :)
Tužiću te moderatoru.
peta sezona, cetvrta epizoda, Scott Tenorman must die
Plakao sam sinoc!