Бекпек

1. 'Оћу да купим бекпек, треба ми за путовања. Обичан ранац ми је премали за све ствари које носим, а торбе ме нервирају. Гледао сам неке бекпекове у Интерспорту, они што ми се свиђају иду од 80-120 јура, ови мало јефтинији су ми шит, ал' мој буџет је до 60. Има ли неко идеју где да купим? Дакле, треба ми нешто функционално, а не превише фенси, јер не намеравам у њему да се ваљам по планинчинама и да га силујем, само ми треба да турим ствари у њега док путујем.

Ако неко зна продавницу у Бг са добром понудом, нек' напише. Хвала унапред!

Чисто илустративно, овако нешто ми треба:

http://www.highsnobiety.com/uploads/RTEmagicC_freshjive-backpack-1.jpg.jpg

2. Dzimi, ja kupila u metrou, ali davno, jer je tu bio podjednako kvalitetan a jeftiniji.
    Slican je k'o ovaj sa slike, samo lepsi :D
    Daklem, pogledaj tamo.

3. Ne bih se ja kladio na kvalitet iz Metroa, mada nemam sopstveni predlog. Tj. moj predlog je da ne gubis vreme u Metrou.

4. Ja radim sa Bekpekerima Srbije,pa mogu da ti se raspitam,kapiram da neko zna od njih najbolje...

5. Ajд, бвдлга, ако ти није цим. Хвала!

6. Ja se istripovao da ti treba Džet-pek hahahaha, pošto imam par komada na lageru.

7. A ja sve dosad mislio da su bekpekeri oni što se pakuju otpozadi.

Sad nešto kapiram, valjalo bi imaz bekpek pa ga ponekad natovarit kršima i nosit ponekad, jebo Kosmodisk.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.