Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Дојавџијо, знам да се куцкамо на ПВТ и ћаскамо по форуму, дефиницијама... Али ја и даље имам сумњу да си ти мој дупли налог, тј. да сам напокон постао шизофреничар...

2. Rade ti napravio pandana olololololo

3. http://www.crvenitepih.com/tag/kandidatura-jelene-karleuse/
    Jedino nas Rade može spasiti od mračnih sila i nauma plave šeherzade i njenih vazala.
    Ljudi slobodnog sveta,ujedinimo se i pružimo podršku Radetu da se kandiduje kao kontra,predstavnik pravih vrednosti.
    Džoni,pošto imaš čast da kontaktiraš sa SANG REAL,pitaj za dozvolu da sakupljamo potpise...

4. Rade u Zagrebu šeta sa kokardom na glavi i svi ga saleću za autogram

5. Pre par nedelja u zagrebu se prodavale karte za njegov koncert,ali su povampirene sile CRNE (šta mislite zašto baš Crne) legije i šeherezadinih klovnova objavile kako je u pitanju prodaja karata za neku fudbalsku utakmicu
    http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00414/ulaznice_dinamo__e_414402S1.jpg

6. Godina 610. Krenuo Rade da drži neke humanitarne koncerte za pomoć procvata ekonomije i društva u Maloj Aziji. Tokom koncerta na nekom ostrvu Sredozemnog mora, pozva ga neki hrišćanski sveštenik iz Rima i zamoli da mu donese malo ženske mladeži iz Azije. Rade (čovek pred kojim smo svi jednaki) se odmah razgnevi i seti se samo kako je Isusu pomogao u lečenju šizofrenije, a njegovi sledbenici mu ovako vraćaju pa odluči da im stvori konkurenciju. Uz'e on neku rakiju što je pek'o onomad i natočio u burad da ponese sa sobom i da prosvetli narod istoka. Potom se uputi pravac nekog trgovca što mu se ranije tog dana žalio da ima nesanicu. Reče mu Rade "Uzmi malo ovoga pića što ga ja mojim rukama napravi i večeras ćeš zaspati i mene u snu videti. Tamo ću ti se ja mudrim rečima obratiti". Jadan čovek iz očaja i čvrste vere u ovakvu ljudinu uze i nateže jedno unuče i otide da legne, baš kako mu Rade naredio. Te noći u snu on ugleda Radeta koji mu se obraćao rečima o osnivanju nove vere koja će biti i drugačija, ali verovati u istog Radeta (eng. GOD, srp BOG, isl. ALAH). Sledećeg jutra trgovac poče širiti reči Radetove kud god je išao. Vremenom dođe do nepodnošljivosti hrišćanskog i islamskog Radeizma te ove dve strane zaratiše. Rade im onda baci kletvu da se neće podnositi dokle god ne budu ukršteni jagnje i prase van ovala.

Nadam se da vam se sviđa moj prvenac. Trudio sam se da doprinesem širenju Radetovih dogodovština i dobročinstava. Nemojte biti strogi pri kritici jer sam konzumirao isto piće kao što Rade dade neispavanom trgovcu te sam malo ošamućen i spava mi se.

7. Thumb_justified
    Данкан Фергусон

Дојавџијо, знам да се куцкамо на ПВТ и ћаскамо по форуму, дефиницијама... Али ја и даље имам сумњу да си ти мој дупли налог, тј. да сам напокон постао шизофреничар...

Čekaj, ovaj nije tvoj dupli nalog? Auuu...
    Rade šta se dešava, prosvetli nas...

8. Rade dečko jednom mrtav pijan iz jednog poteza matirao Karpova i Kasparova istovremeno a posle toga ih odveo na špricer i vruću jagnjetinu.

9. aaahhaahha dobra opaki :D

10. Управо се вратих из Радетовог кампа о радеизму. Духовно сам се прочистио. Учврстио сам веру у Радета, научио сам да ћутањем, без много приче, покушавам да чиним добра дела, као наш пастир Раде.
    Свако јутро у 7 сати смо се будили и ишли на јутарњу молитву Радету. После тога човек је одмах одморан. Затим идемо у обилазак Радетовог музеја ванвременске уметности. Ту сам видео Радета бацача диска, Радеизу, и многе остале слике и скулптуре посвећене Радету. После тога, свако има око 2 - 3 сата да учини једно добро дело. Шта ја знам, ту неко помогне неком детету, старијим људима и тако, јер само Раде чини добра дела, а ми чинимо да мала дела и тако му помажемо. Затим се руча. Јагањци, прасићи, домаћа, љуте папричице, жива музика, певаљка... После тога иде читање
    Радетових текстова, или Радетових књига које је он кроз време написао, као што су: Илијада и Одисеја, Еп о Гилгамешу, Ана Карењина (Раде је ово написао из добре воље, не зато што му се свиђа то скакање под воз).
    Увече је поново молитва када призивамо Радета, и молимо се за спас. Сви су толико сморени, и испуњени у души, као да је Раде у свима нама. А и јесте! Кад летимо авионом, како баш да нас никад нису киднаповали? - Раде нас чува. Како то кад играмо фудбал, увек неко други сломи ногу, а боље игра од нас? - Раде нас чува. И тако даље. После молитве идемо у шетњу, у позадини свира Радетова музика, на крају се леже у кревет, Радетова музика те успава и спаваш као јагње.
    Утисак је потпун, дуго је трајало али се у потпуности исплатило, човек постане јачи и приврженији Радету, и такав човек се никад не би одрекао Радета. ЛАУС РАДЕ!

11. sjebo program... Ali vidi te smekerske oci, na prvoj slici slici :D Godine prolaze ali one ostaju :D

12. hladan krompir pokido.... Zaboravio si od velikih dela umetnosti Radeta sa Samotrake, Radeta među stenama, Radetov hram na Delfima, Rados sa Rodosa, Raderamidine vrtove, Radetov svetionik i Rademide u Gizi.

13. ispade da ima dva nosa olololololo

14. идем да једем РАДЕ ме зове.

15. silni011
    ispade da ima dva nosa olololololo

I meni se to nije svidelo, prva slika je izbačena samo zbog očiju :D

Ko ima dva nosa, on ima i dva... :D

16. Radetova kosa koja otpadne od šišanja se koristi u mnoge sekundarne svrhe:
    - podupiranje zgrada u Njujorku da ih ne odnese uragan.
    - vibratori
    - za precizne hirurške operacije
    - za dirigovanje orkestrom
    - za otpušavanje slivnika.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.