Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. И за пошумљавање посечених бразилских прашума!
    Свиђа ми се нови наслов!

2. Jeste, vita...i za pošumljavanje ... to sam zaboravio :)

Naslov će varirati u skladu sa željama vernika...

Ovim raspisujem konkurs za naslov...

Odoh da spavam...ako ima predloga sutra ćemo zbrojiti.

3. Rade Lacković- gromada od čoveka!

4. Rade Lacković - gospodar svih dimenzija vremensko-prostornog kontinuuma...

5. Ništa ja tu ne bi diro, dovoljno je reći Rade Lacković.

Trebao ja da izađem sa jednom malom i odemo ti mi u neki kafić, sve je bilo extra, našli smo dosta toga zajedničkog, zaebavali se i pita ti mene ona šta slušam od muzike, ja rekoh sve i svašta, kaže ona "I ja isto sve slušam, samo ne mogu da slušam onog Rada", tu već mene obli hladan znoj, al ja rekoh da joj pružim šansu, upitah je da li možda ne misli na Rada Jorovića, međutim njena sledeća rečenica me dotuče "Ne, na onog seljaka Lackovića". Gutam ja knedle, šta ću, i rešim da pređem preko toga, jbg ipak mi se pruža prilika da jebem, otpratim je ja kući i dobijem samo poljubac u obraz. Ja skenjan legnem da spavam, ujutru se budim, na radiu ista pesma, keva priča iste stvari, a meni stiže poruka od te male u kojoj me pita kada želi da se vidimo, sve isto kao i dan pre toga. Odem ja i ponovi se ista priča, sutradan opet i tako iz dana u dan, vidim ja DAN MRMOTA JEBOTE! Rešim ja da se zajebavam, rekoh boli me kurac, pojebao se vreme-prostor kontinuum, drugi dan ja tu ribu zajebavam, treći dan odem pijan, četvrti ne odem uopšte itd. I tek, jednog dana odem nešto nadrkan jer sam greškom igrao iz 1 u 2 na kladionici a već sam znao da ta tekma dolazi iz 2 u 1 nego prošla neka pička a ja se okrenuo za njom i zaboravio šta pišem, tek ponovi ona onaj deo za Rada i ja pošto to slušam hiljaditi put ustanem i šinem joj jedan krvnički šamar. Izlazim iz kafića i pred vratima me startova neka sisata plavuša, reče mi da obožava Rada Lackovića, i da voli čvrstu mušku ruku i da se oduševila kako ja branim Radetovu čast, odemo ti mi kod nje u stan i izvatamo se ali neće da da, mada neni je i vaćarenje bilo dovoljno. To e to, rekoh sebi, ovo ću da radim svaki dan i da molim Boga da se dan mrmota ne završi, međutim negde nakon 3 meseca vaćarenje sa plavušom meni dosadi, a i bilo mi više žao ove mučenice, šinuo sam joj šamar jedno 100 puta. Reših ja da se iščupam iz dana mrmota i narednih 3 meseca mi prođe u raznim pokušajima, tek jednog dana ponovim sve do onog dela sa šamarom, kad ta riba reče za Rada da je seljak ja ustanem , izađem napolje i kažem plavuši "Ti predivna devojko, vidi se da slušaš pravu muziku, nešto poput Rada Lackovića i da ti treba čvrsta muška ruka", na šta je ona rekla "Uzmi me i radi sa mnom šta god hoćeš", ja se vratim sa njom u kafić, upoznam je sa tom malom i odvedem ih obe u kafanu na pragnjetinu, tamo pevaču tutnem 100 evra da peva samo Lackovićeve pesme i tu ta mala vide da je Rade stvarno car, napiše se i jedna i druga, smazasmo petnajes' kila pragnjetine i još dvajes' pet litara špricera, ja ih odvedoh u svoj skromni dom gde je pala žestoka trojka. Tek ujutru opiči ti mene nešto žestoko po glavi, budim se, obe ribe pored mene a pored kreveta Rade Lacković i obrati mi se rečima "Sunce ti jebem umalo ne uništih univerzum da bi ti nešto pojebo, mnogo ti je više trebalo nego što sam očekivao". "Ali Rad...", zaustih ja da kažem, "Ništa ali, biće smak sveta zbog ovoga jedno milijardu godina ranije nego što treba, al bar si jebo i to pošteno, mada to si moram da priznam i zaslužio, ja sad odoh a ti samo tako nastavi".

6. Razvojni put Rada Lackovića

Развојни пут Рада Лацковића

7. Rade Lacković - gospodar svih dimenzija vremensko-prostornog
    kontinuuma...a i šire!!!

8. Rade Lacković je pokazao Gandalfu kako da bije motkom.

9. Rade, oprosti mi sto tri dana nista ne napisah na ovoj temi, jer sam student, nemam net...nekako sam uspeo da se konektujem preko bojlera, samo da bih napisao nesto na ovoj temi...znam da ces mi oprostiti...ziv bio i ti i tvoji verni Radetovci !

10. Ljudi ja da se pohvalim da sam mrtav pijan na bir fesetu išao oko bine i drao se slušajte Radeta Lackovića! I to dok je svirala jebena čorba.

11. Svaka priča na ovoj temi je haos za sebe i nikad nisam napisao svaka čast samo tako nastavi,jer mi je to nekako http://vukajlija.com/69/273513
    ,ali džoni ova poslednja je mega giga rage ror i radjašnjavanje.Nadam se da će mi Rade oprostiti što komplimente nisam delio

12. Braćo radetovci samo da kažem da sam sinoć na jednoj svadbi uz ''U nedra mi sipaj vina'' razbila čašu a konobari mi nisu ništa rekli nit' , Rade ne daj, naplatili. Eto dokle ide njegova vanvremenska snaga i moć! Pozdrav i nek Vas čuva Rade!

13. Раде је једном приликом давне осамдесетшесте гостовао у Братислави у једном клубу за гастербајтере из Србије, била ту једна Словакиња која се напила и тражила да му попуши његов вангабаритни кобас. Међутим, Раде ко Раде, није хтео ништа парцијално, предложио је девојци комплетну услугу, на шта је ова и пристала. ТОком дивљег секса, узвикнула је "Сврши у мене, сама ћу га 'ранит", а сироти Раде није могао да одбије. Рече јој уз пољубац на растанку... "За наше дете желим само најбоље. Име му дај по омиљеном прилогу уз пљескавицу, а презиме нека носи моје. И упиши га на тенис, па да заједно поносни будемо док ишчекујемо да постане број 1".

Тако и би. Млада Словакиња роди дете у зиму осамдесседме, учини даље све као што је Раде рекао и данас његов ванбрачни син жељно ишчекује наступ у првом колу УС Опена. Не сумам да ћемо сви навијати за њега овог поподнева.

http://en.wikipedia.org/wiki/Luk%C3%A1%C5%A1_Lacko

14. Rade oprositi mi što nisam stigao da ti se javim na ovoj temi. Ja sa student isto kao i brat Shomy i razumi nas, teško nam je. Duboko se kajem zbog toga pa ti molim da mi oprostiš.

Verujem u jednog Radeta, svedržiteljda tvorca
    jaganjaca, prasića i svega vidljivog i nevidljivog.
    I jednog Gospodina Čo'eka, jednorodnog i svevišnjeg od koga je sve postalo.
    Koji je radi nas, njegovih sledbenika, sišao među ljude da ovaplodi žene naše.
    I koji je prineo svoju žrtvu ovoj napaćenoj estradi, izdavši 14 albuma.
    I koji je 3 dan od promocije svog albuma sve pare poklonio narodu našem.
    I koji se nakon toga uzdigo do nebasa i otišao na turneju u Njemačku.
    I koji će se ponovo vratiti i oterati zlo koje govori iz šeherezade plave.
    Ujediniće sve napaćene i oprostiti im glupe postere i loše definicije, skupivši ih sve u jednu svetu i Radoslavnu Crkvu.
    Čekam krštenje smederevkom i knjazom i molim za oproštenje grehova. Amin.

15. Ferguson objasnio! :D Hahahahaha

magazin dobra molitva! Velkom tu d klab :D

16. Лукаш Лацко- На тату мангуп, на маму леп.

http://www.diadora.com/img/provvisorie/lacko.jpg

17. Navijamo za njega! Oteliće taj i Đovaka! :D

18. Данас дизује црнгељу Јанга, а после и Ђоваку да пружи вангабаритни њежник што наследи од оца му Св. Радета.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.