U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ahahahaha
Neće niko da zaključava, samo opojte liturđiju sutra, jka možda zaboravim :)
shiby011, srediće Rade nešto.
Idi bre Vlajko, oladi nas.
Pa o cemu se onda radi? NE PLASI NAS COVECE!
Kaizen se zamerio Radetu?
rade je progutao ključ od ove teme!
Ма шта прогутао, Раде је ушао у Рокија на секунд кад је написао онај чувени први пост овде и тад је забранио да се ова тема икад закључа. Роки је благословен!
Вриштим. Ал не што сам видео неки ужас, него од смеха.
Мени је пре месец и по дана, и побрала је 1100 и кусур плусева, јел се рачуна то?
Ево нешто и од мене:
Од 24 .12.2011. Фејсбук више није бесплатан!
Да би то спречили, морате се скинути голи, на кухињском столу одиграти риверденс и у међувремену певати " Хеј Словени "
Тад ће Раде Лацковић да паркира свој Мерцедес испред твоје куће, уђе унутра и донесе ти код с којим се можеш бесплатно улоговати.
Раде зајебао Зукенберга!
Izvinjavam se :)
Kad babe hoće u raj, na Nebeskom GSP-u stave kartu u automat i kažu: Rade Lacković
hahahahahah
Rade Lacković je jednom prilikom video totalno anonimnog lika kako se kurči i maltretira neke klince, prišao mu je i zavalio mu je jednu blagu ali u isto vreme i jaku šamarčinu, jer on pre svega nije surov, ali nije ni mekan čovek. Ista sudbina je zadesila i brata tog momka koji je skočio na Rada. Nakon tog šamara koji je sam po sebi bio nadasve neviđen do tad i neodređenog intenziteta ti momci postadoše poluretardirani i zaboraviše kako se zovu. Zbog svoje poluretardiranosti njih prozvaše Polumentalaći ili skraćeno Polumenta, a dadoše im imena od 2 sloga kako bi ih što lakše zapamtili, jednom Šako, drugom Dado... Ali, Radetov dodir s druge strane pruža sreću i blagodeti svakom ko je dodirnut, bez obzira da li je u pitanju španska kragna ili peting uz žubor Zapadne Morave, te zbog toga ta dva poluretardirana momka postadoše poznati. Šako se koliko-toliko i oporavio, ali Dadu nije bilo spasa, Rade je skoro u prolazu video njegov najnoviji spot, zagledao se i shvatio da je možda napravio veliku i jedinu grešku u svom životu, trebao je da ga ubije, da mu skrati muke...
Hahahah, džoni objašnjava! DŽONI MESIJO!
Rade je jednom, u nedostatku ružice zalio drvlje u dvorištu svojom presvetom pljuvačkom.
Koju godinu kasnije, to isto drvlje se najebalo mile majčice sauronu.
koji kobjasn...
Rade je jednom prilikom devedesetih godina šetao ulicama Beograda nakon što je održao sedam vezanih koncerata na Marakani. Na svaki od tih je došlo po dvesta iljada ljudi. Bilo je krcato. Na jednom od tih koncerata kao predgrupa je nastupala neka seljančica iz Žitorađa, Svetlana neka. Proslavila se po kafanama kao Ceca. Nakon svog nastupa, Rade je otišao u bekstejdž gde ga je ta Ceca spopala i krenula svlačiti. Videvši kakva je sitna i žgoljava, on ju je odveo u kafanu i najeo pragnjetine i napio špricera. Otišli su kod Radeta kući i krenuli se jebati. Nakon 72 časa seksa, i brojnih Cecinih orgazama Rade je ispustio takvu erupciju iz svog vulkana po njenim sisama da su one nabubrele ko pasulj u vodi. Od tog koncerta krenuo je njen uspon, a zbog tih sisa u narodu je poznata kao majka Ceca.
bvohohohohoho
Svetonedeljna liturđija
U davnim vremenima šetaše Rade nekim nepoznatijem krajevima, prođe pored mnogijeh ljudi, ali niko ga i ne pozdravi a kamoli da ponudi nešto za jest i pit. Dođe Rade tako do neke prodavnice i viđe čoveka koji pije pivo, čovek ga pozva i Rade šjede s njim, okrenu taj lik turu, i odmah nakon toga Rade ode i donese gajbu, pili oni tako, i Rade se odjednom okrenu ka čoveku koga je zbog velikog vrata prozvao Noj i reče mu: "Uskoro će na ovoj planeti biti veliki potop, stvoriću ga iz 2 razloga, prvi, zato što na ovoj planeti živi samo bagra i šljam i oću sve da ih podavim, i drugi, mnogo važniji što sada idem na odmor nekih 40 dana, a mnogo volim da surfujem ali nigde ne mogu da nađem tolike talase, pošto si ti jedini normalan čovek kog sam upoznao tebi sam ovo rekao kako bi preživeo, ti napravi neku barku i tamo skloni sebe i evo ti spisak životinja koje ja volim da jedem, od svake vrste da skloniš po par, ove ostale nek pocrkaju, ko ih jebe kad nisu ukusne, to ti je jedina šansa da preživiš. Ja sam već spremao svinje na to da preuzmu planetu nakon potopa ali ti si mi ulio nadu da i za ljude ima spasa". Noje ga posluša i sve tako učini, jedino nije mogao da pronađe sabljastu svinju leoparda jer je ta vrsta bila omiljena na Radetovom meniju, i zaboraveći da ih je sve istrebio Rade je takođe i zaboravio da je precrta sa spiska.
Jevanđelje po Novici Negovanoviću
džoni bogotac
http://images.memegenerator.net/instances/400x/9917042.jpg
Толико је добар.
Ali Novica Negovanović!111 Gde ti on pade na pamet? :)
Braćo treba li smo da se prijavimo na prvi glas srbije i da cepamo samo Radetove pesme. Ja mislim da bi to bio hit širom sveta. Pobedili bi naravno i sav novac dali u dobrotvorne svrhe jer tako nas je Rade učio.
Pa kako grofe, kad umoran budem pao... Više mi je vremena trebalo da odaberem pevača čije će jevanđelje da bude nego da smislim priču, umalo da stavim Srećka Šušića, i onda se setih Novice...