Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Уф што мрзим последњи пост па нико не види, ај овако, неће се љутите добри људи на бата Милета да опет окачи слику којом се поноси, да је други виде.

Уан најт ин Бенгкок, д Раде вокинг некст ту ми.

http://www.dodaj.rs/f/43/hj/1DqNOurj/nicolas-cage-bangkok-dan.jpg

2. Хоћу да упознам Радета! Само он може да ми помогне да нађем себи ЧАРОБНУ ЖЕНУ, онакву какве их себи већ миленијумима налази.

3. Rade , priroda i arhitektura

- Dunav je najsiri kod Djerdapa zato sto RL posle tezge u Kladovu voli da se dobro ispisa u reku zbog kolicine popijene pive.

- Djavolja varos je nastala tako sto je Rade zapevao u kafani jos za vreme novog kamenog doba. Zapevao je carobna zeno i svi gosti su se skamenili zbog takvog glasa. Tako su nastale one kamene formacije.

- Veliki kanjon je nastao kada su Indijanci zamolili Rada da im iskopa septicku jamu. Rade kao pravi domacin odluci da uradi vise nego sto treba, te iskopa onoliku rupcagu.

- Kineski zid je Rade ozidao u svrhu da mu bude tor za pragnjice. Mongoli su voleli pragnjetinu i krali su je, pa je RL morao sakriti od njih.

Cisto da se zna da 31.12. necu cekati Novu Godinu, vec cu proslavljati tacno pola godine od Radojavljanja! Drustvo nek slavi te nevernicke praznike, a ja cu praznovati svoje crveno slovo uz Mileta Ignjatovica, vinjak i pragnjetinu. Ramin braco!

4. Cisto da se zna da 31.12. necu cekati Novu Godinu, vec cu proslavljati tacno pola godine od Radojavljanja! Drustvo nek slavi te nevernicke praznike, a ja cu praznovati svoje crveno slovo uz Mileta Ignjatovica, vinjak i pragnjetinu. Ramin braco!

+1
    istina prva

5. - Veliki kanjon je nastao kada su Indijanci zamolili Rada da im iskopa septicku jamu. Rade kao pravi domacin odluci da uradi vise nego sto treba, te iskopa onoliku rupcagu.

Amerikanci ga zovu Grand Canyon zato što su oni mislili da je to Rade iskopao raku za Sašu Popovića.

6. Jednom je T-Rex, jedan krajnje nepristojan dinosaurus, pojeo pragnje(prvu životinju na svetu, jedinu koja nije prognana iz Raja,ili ti Radetovog Gaja) pre nego što je Rade pustio dotično da se podgoji za slavu. Rade je ispizdeo i prokleo mu ceo rod, i pobio mu celu širu i užu familiju, osim krokodila, jer mu bio simpatičan. Nakon toga, zverinje koje je pomuzlo sisu prvog pragnjeta uzelo je naziv sisari, i preuzelo je svet u ime Rada

7. hujo jebote ahahahah

8. U Radetovom kalendaru ne postoje radni i neradni dani, samo posličarski i besposličarski.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mik Đeger je jednom čuo Radovog fana kako se dere: Pragnjetina, Rakija i Rade!, pa mu se dopala ideja, i preradio je u čuvenu kovanicu "Sex drugs and rocknroll". Rade se iznervirao, jer ne voli plagijatore, te je prokle Đegera životom posle smrti, te ovaj anded još luta scenama sveta i pokušava đavoljim muzikom da otrgne ljude od Rada, ali mu to neće uspeti, jer rok je muzika, a štovanje Rada je način života.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Iza brade Čaka Norisa krije se pesnica koja sluša isključivo Radeta.

9. Hahahahahahaa Hujo legenda :D

10. Mislim da stvarno nema smisla ovo što smo zapostavili komentarisanje Radetovih klipova i veličanje Radovo. Pozivam svu braću Radeiste da se vrate u akciju i to ovim klipom! ZA RADETA, KURVE I PRAGNJETINU BRAĆO!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=vggPQ7S4fqc

11. danas sam predao domaći iz rusinskog i ima jedan deo ide ovako:
    Ja ljubic sluhac muziku, Rada Lackovića. Sutra trebam na ispit iz istog, ali ako pročita danas, verujem da će me osloboditi pismenog dela i dati mi 10.

12. Rad je bio pozvan na jednu sahranu na kojoj sam i ja bio prisutan, i pop alavi nije bio zadovoljan novcem koji je dobio za obavljanje posla pa je ofrlje i preko one stvari izgovarao psalmove božie. Na radost svih prisutnih i ožalošćenih Rad je uvideo da pop kvari sahranu i počeo je da poja anđeoskim glasom toliko lepo i umilato da je nesrećna udovica prestala da jeca i roni suze.
    Stvarno velik čovek i jedna moralna gromada.

13. Deda kad dođe kod Rada u kuću za stolom ga ne čekaju kolači i mleko, već pečenje i rubin, a u sobi pored i džindžer midžet rava, jer đedo takve voli. Naravno, dok ovaj pumpa dotičnu, Rade mu poja pa đedova sperma pravi petorke, koje će matori kasnije da regrutuje u porodični biznis, tj. čišćenje rudolfovih govana ili u boljem slučaju pakovanje poklona svaki jebeni dan.

14. Ako deda može da jednim svršavanjem da napravi petorke, koliko Rade onda može da stvori natprosečno inteligentnih ljudi jednim punjenjem??

15. Ajd nek vrati Vlatko ovo na orginalno mjesto, on je ovdje aktivan, Kosticeva samovolja samo ugrozava vukajliju

16. Роки Билбао™
    Mislim da stvarno nema smisla ovo što smo zapostavili komentarisanje Radetovih klipova i veličanje Radovo. Pozivam svu braću Radeiste da se vrate u akciju i to ovim klipom! ZA RADETA, KURVE I PRAGNJETINU BRAĆO!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=vggPQ7S4fqc&feature=player_embedded

Јој, Роки, 'де нађе ову моју аутобиографску?

17. Kakva jeres od strane moderatora!!! Prebacili su nam temu u 'igre'!

18. Stefan nije imao duhovno rođenje, nije imao RAĐENJE, ili kako hrišćani kažu, krštenje.
    Stefane, ako nisi prešao trijes prvu godinu, još može neki sledbenik Radov da te okupa u etanolu i spase tvoju dušu!

19. Rade Lacković - Revolucija (za bolji doživljaj tokom čitanja pustiti pesmu ispod)

http://www.youtube.com/watch?v=spMnaWIslJs&feature=related

Kao što mnogi od vas već i znaju Rade lacković je proterao veliko zlo, Plavu Šeherzadu daleko odavde, ona se tako smesti u jedno mesto u Španiji zvano Sevilja. Tamo je pokušala da počne ispočetka i da progura svoju novu religiju, međutim, jedne večeri su je dočekali Frederik Kanute i Luis Fabijano i zapretili joj da će je do smrti gengbengovati u dabl penetrejšnu cela startna postava Sevilje F.C. Shvatila je da su joj šanse za uspeh ipak najveće u Srbiji, ali kako kada je Rade proterao? Ona je mislila, mislila, i smislila, potreban joj je posrednik. Dugo je tražila nekog ko bi joj mogao pomoći, svi su taj njen predlog odbijali, jer niko nije smeo da se zamera Radu Lackoviču, međutim, naišla je na njega, dečka koji je smatrao da je awesome, i čiji je jedini cilj bio da postane moderator. Dala mu je ponudu koju nije mogao da odbije, u zamenu za njegovu dušu on će postati moderator, raditi sve ono što je oduvek želeo, brisati klincima postere i iživljavati se na njima, ali i u međuvremenu raditi u njenom interesu, počeće tako što će se tema skloniti u stranu kako je ljudi ne bi videli, a kasnije, kada svi počnu polako da zaboravljaju na nju, i da je zaključa i samim tim zaustavi sve mitove o Radetu i samu veru u Rada zatre i omogući ponovni dolazak Plave Šeherzade. Mi to NE SMEMO i NEĆEMO dozvoliti jer smo pravi vernici, zato vas pozivam, krenimo u konačni boj da se tema o Radetu vrati tamo gde i pripada!!!

KOSTIĆU ZASHTO SI DECXKO, SHTO SI PRODO DUSHU?! SHTO TI SMETA RADE, POLA GODINE, 2000 POSTOVA, I JEDNA OD NAJBOLJIH TEMA NA SAJTU I TI JE SKLANJAŠ TEK TAKO?! PASKAČIĆU REAGUJ!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.