U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
po ko zna koji put dizem temu iz mrtvih...
Rade u nauci:
Prvo biće u svemiru bila je keruša Rajka.
Radijacija je dobila ime prema ovom velikanu.
Ajnstajn je prvobitno svoju teoriju nazvao teorijom Radetiviteta, ali je kasnije promenio ime pod prisilom nemacke drzavne bezbednosti jer je popularnost Radova postala prevelika.
Fizicka velicina sa oznakom A - zove se Rad.
Hemijski element - Radijum.
Prvi stacionarni model atoma - Raderfortov model.
Rade može da oživi ovu temu, bez da napiše post na njoj...
imghttp://www.dodaj.rs/f/3e/WA/4k3qH9zc/evan.png/img Radeta obozavaju igraci cak i u mom fudbal mendzeru! RL ih tera da daju 190% posto snage i da ostave bubreg na terenu.
@Gospodin Čoek
Priznaj da nikad nisi izgubio, od kada ti Rade plodi u timu
@oblakmatori
izgubio sam! Zato sto sam sanjao da mi Rade govori "Ubaci cupavog u napad, poslusaj me i bices najbolji poput mene". Ja tako i ucinim, ubacim Bajkovica u napad, a Kaludjerovica na gol i izgubim 6-0. Sledece vece mi Rade u snu kaza " Ne na tom sejvu barabo!". Upalim Milanov sejv, ubacim cupavog Ibrahimovica u napad i isvrsavam se po nemocnoj Barseloni :D
kada nisam umro :), ja cepao pes i gubim od ortaka 1:0 do 76 minuta. Tada mi on pokrlja Pantelića, ja ga zamenim i u 10minuta 2 gola :)
Samo da se zna, da je oformljena jedinstvena plej lista za you tube i zove se Rade Lacković muzički pravac
ahahhaahahahahhahaha Rade kontrolise operativne sisteme!
Rade kad predaje informatiku, ne smara učenike o Paskalu i Delfiju, već im svima uvede vajrles i instalira PES.
Sldeću priču mi je ispričao moj rođak, koji radi u putnoj sekciji u Kanadi. Kaže da je tog dana napadao sneg šurnjaes metara, čak ni najstariji Kanađani nisu upamtili tolike nanose. Sedeo on tako sa kolegama u onoj njihovoj kućici, grejali se, pili pivo i gledali hokej. Nigde ni žive duše a kamoli nekog sa kolima... Kad odjednom vide oni neka svetla, farovi okrugli i piči pravo prema njima. Moj rođak poče da trepće, prvo je mislio da ga pivo uhvatilo pa priviđa, ali vidi on da autić neki ide ka njemu. Priđoše kola još malo- ono fića! Pomisli moj rođak da je ovo sigurno naš čovek, jer ko bi normalan po ovoj mećavi išao fićom po Kanadi. Parkiraše se kola, vozač se ne vidi od snega koji je zatrpao automobil nego se samo farovi naziru. Vrata se otvoriše kad u fići- Rade Lacković! Rođa neverue, sav ono hepi jer je ponizni rab Radetov! Pita ga on gde se denuo po ovoj mećavi kad Rade odgovara:
- Ne pitaj ništa zemljače, pošao sam na koncert u Toronto bembarom ali mi se krntija pokvarila kod Pariza pa sam morao da otrčim kući u Šabac i upalim ćaletovu fiću da ne bih zakasnio. 230 sam je gazio do Porta pa sam skočio u Atlantik a nju stavio na leđa i tako plivao do Njufaundlenda i eto mene... Nego momci, žurim ja, da se ne mrznete više evo vama jedan oval pragnjetine i gajba Lava. Evo vam i moj CD 'Mashina' da malo napravite atmosferu. Pozdrav zemo!
To reče Rade i dade gas fikretu i spiči ga pravo kroz one nanose. Rođine kolege neveruju, pitaju ga šta ono bi i kakav je to čovek. A moj rođa odgovori smeškajući se( na engleskom, pošto su mu kolege crnja i francuski kanađanin):
- There are small amount of heroes like Lackovic Rade is. Someone was Lackovic Rade, was Rade in little Shabac.(Malo li je takvijeh junaka kao što je Lackoviću Rade. Neko beše Lackoviću Rade, beše Rade u malenom Šapcu)
AHAAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
a šta misliš ko mu je sredio fiću u Šapcu?
http://cdn4.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2011/09/windows-old-blue-screen-of-death.jpg
Ja sam čuo da je na Radetovom kompu ovaj skrin of det narandžaste boje.
lololo
Rade Lacković je svojevremeno kao dečak bio Titov pionir i jednom prilikom je napisao sastav na temu ”Borba protiv fašizma” iz kojeg su naši reditelji snimali filmove i serije u to vreme, a sam Tokin je glavnu priču malo izmenio dok je bio naduvan i iz toga su nastali Gospodari Prstenova. Priča koju je napisao Rade ukratko glasi ovako:
Mladi pionir Mirko (Frodo) nalazi zlatnu štafetu (prsten) koja je pripadala Hitleru (Sauron) lično, Tito, besmrtni i svemoćni (Gandalf) koji je Mirkov prijatelj je prepoznaje i kaže da se ona mora uništiti i to u Berlinu (Mordor). Sa njima polazi i Mirkov prijatelj, Slavko (Sem) i dva random pionira, (Meri i Pipin), usput im se priključuju Prle, Tihi i Joca (Aragorn, Legolas i Gimli) kao i Valter (Boromir). Njih svo vreme progone utvare (Gestapo), nemačke štuke (Nazguli), Nemci (Orci) i četnici (oni drugi Orci) na čelu sa Dražom Mihajlovićem (Saruman, bradati izdajnik). Nakon spleta raznih okolnosti Mirko i Slavko napuštaju družinu i nastavljuju put sami, tu im se iako je prvobitno nameravao da im uzme štafetu priključuje Stevo Žigon baj himself (Golum). Uz pomoć saveznika, Amerikanaca (drveće), i Rusa (duhovi koji sjebu sve na kraju) sile Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije pobeđuju fašističke gnjide i uništavaju štafetu.
P.S. ostala je čuvena rečenica druga Tita u borbi protiv nemačkog oficira na Neretvi: ”Dalje nećeš proći majku ti Božiju”
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!!!
ahahahahahahahah umro sam!
Džoni, napravi defku od ovoga. :)
ВРХ ВРХОВА ЛЕДЕНИХ БРЕГОВА ОД ПРИЧИЦЕ! +++++
Kosticu to je i bila prvobitna ideja, i to sam planirao da bude mnogo opsirnije ali sam odustao jer ne znam puno likova iz tih partizanskih filmova, a ne bi ni iz Gospodara znao da ga ne prikazuju sad, pa zato resih da to posvetim Radu. E da, hteo sam da ona sto se jebe sa Aragornom (Liv Tajler) bude Zlata Numanagic u ulozi one iz Otpisanih.