Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Malo da doprinesem mužjačkim feromonima.
ja kupila pre neki dan jedan presladak ljubičasto rozi :DD
Сад би упао у кулинарску конверзацију, но не смем, штетиће мојој репутацији.
Njoke sa goveđim gulašom razdjevičavaju!
Njoke sa goveđim gulašom razdjevičavaju!
iliti mađarica naskače na 'talijana? :P
ili tebi nek naskače, što meni?
ti nisi 'talijan, no bosanče moje najmilije :*
Vito, nemoj da se dvoumiš. :))
Bolje smotaj neku pitu, ali da je razvlačiš, a ne da se igraš sa oklagijom. Ko se igra sa oklagijom...
Ja volim zeljanicu. Mnogo.
Схватићу то као позив.
Вако. Њоке.
Бешамел и крупно сецкан спанаћ издинстан са луком. Једе живу децу.
Или, узмеш два крупна лука, ицецкаш и продинсташ, бациш сецкане печурке (за почетнике су океј шампињони, за искусне вргањи и буковаче), сасујеш неутралну или киселу павлаку, и ето ти соса који мош да комбинујеш са месом или тестенином. Чкин дим. Мало, али баш мало карија није на одмет. И пармезан.
strava sos za uz meso je od pečuraka i senfa, njamiii.
a isto dojajan sos za meso je od putera od kikirikija :)
Zeljanica, krompiruša, sirnica, burek, tikvica,... daj šta daš, samo da je pita...
Joooj, zeljanica. Picku bih dala sad za zeljanicu.
a isto dojajan sos za meso je od putera od kikirikija :)
Па, да. Али ништа није као свеже сунчанице у поху од пива.
Recesijo, jebem li ti majku.
Ovde nema toga :'(
Aaaaaa Vito pođe mi voda na usta! Ovo moram da napravim.
Јебга, Сунчанице немаш на пијацама често. То секташи као ја беру, по ливадама. Мада буковаче раде посао за поховање. Не у тој мери, али ајде.
ima l' ko recept za švarcald tortu? ali pravu? ne gluposti koje prijateljice moje majke nazivaju švarcvald tortom. to je bogohuljenje za taj najdivniji komad dezerta!
http://www.coolinarika.com/recept/savrseni-schwarzwald-/
Ovo pravio moj drug, kaze da je sjajno.