Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Nato, koji Džoni? :))

2. ja sam pomagala u 'talijanskim restoranima, radila k'o konobarica, ali i bila potrčko u kujni, jer mi je bilo interesantno. te sam pokupila svakakve gluposti, što se 'talijanske hrane tiče.. te, ukoliko vas zanima nešto, pitajte :)))
    meni je omiljeno, a i najjednostavnije..
    proprži se pršuta na ulju i doda se belo vino, te ono ispari, zatim se doda ona glupost, onaj tečni slani šlag za kuvanje (stao mi je mozak, ne znam kako se zove :DD) i dobije se jako lep sos za špagete, makarone, njoke i ostalo :)

3. Neki manijak, vidiš da postuje na svakoj temi jedno te istim spotom.

4. Respekt za Džonija,nemo' tako.

5. KOntur jastuk je pravo cudo! I na putovanja ga nosim.

6. Christine

ja sam pomagala u 'talijanskim restoranima, radila k'o konobarica, ali i bila potrčko u kujni, jer mi je bilo interesantno. te sam pokupila svakakve gluposti, što se 'talijanske hrane tiče.. te, ukoliko vas zanima nešto, pitajte :)))
    meni je omiljeno, a i najjednostavnije..
    proprži se pršuta na ulju i doda se belo vino, te ono ispari, zatim se doda ona glupost, onaj tečni slani šlag za kuvanje (stao mi je mozak, ne znam kako se zove :DD) i dobije se jako lep sos za špagete, makarone, njoke i ostalo :)

Jaaao! Jesi li udata? :)))))

7. Jaaao! Jesi li udata? :)))))

jaoo, nisam, fala Bogu :)

8. Слатка павлака да није?

9. Hudini, kuš sa ženske teme!

10. rosoneri, ne bre, slatka pavlaka se muti i bude kao šlag i slatko je i ne kuva se :DD

11. Tečni slani šlag? Misliš neutralna pavlaka?

12. Jeste slatka pavlaka. :)
    Daj još recepata Kristi. :) Sviđas mi se to sa pršutom.

13. onaj tečni slani šlag za kuvanje

Neutralna pavlaka, nubovi.

14. ee to natnat, neutralna pavlaka :DD
    slatka pavlaka je dojajna umesto šlaga :)

15. Christine
    jaoo, nisam, fala Bogu :)

Super!:))))))) A koju marku šporeta furaš? :))
    P.s. Pis Vujo!!

16. na 'talijanskom je panna, a na srpskom.. nah, znam na kojoj polici u metrou stoji :D

a što se tiče njoki, najbolje su uz neki sos od paradajza, ali da bi dobile kul ukus nakon kuvanja ih bacite na tiganj :)

17. harry, smederevac samo. na suvu bukovinu.
    ajooj, da mi je znati čiji si dupli, ne mog' da provalim.. :D

18. Rosoneri, nije isti, različiti. :)))
    Hudini, nestani kao što si se pojavio. U vidu magle, ili bolje reći izmaglice :)) :P

19. elem, opet za njoke, obavezno nek tiganj bude teflonski :DD
    ja kupila pre neki dan jedan presladak ljubičasto rozi :DD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.