Najbolje za ishranu kose je jaje sa ekstraktom slanine. Zajebite te pastete i ostala govna u kutijicama. Ostavite da odlezi jedno sat i operete. Ima da se sija i savija.
Da, da, to rade, to i meni treba.
Joj, probala sam, meni je Nivea i ovako govno od kreme, masna mi je mnogo i prepuna nekih vestackih sastojaka, bas mi ne reaguje kosa lepo na nju. Mnogo bolje reaguje obicno ricinusovo ulje.
ja ga uzela u švajcarskoj, ali košta.. preko trideset evra, čini mi se.
a fen mrzim, a sušim je istim jer nemam vremena da čekam da se osuši sama :D
difuzer je jaaaako pametna stvar, s tim što sam ga ja polomila :/
nivea soft.. probaću baš :D
Kada smo kod pubicnih vlasi. Nervira me sto su kovrdzave. Moze li to nekako da se ispegla? Nekako mi se cini da bi onda bilo kul, cak i razdeljak bi mogo da se napravi.
Povukli su Sansilk jos pre par godina, ali nemam pojma sto.
Obe sam probala, meni tesko kao djavo. Ricinus mi krajevi upiju, a na teme kad stavim i rascesljam takodje sve kul, niti mi smrdi niti moram da perem zapravo, iako koristim uglavnom pre pranja, ostavim satima ranije i eto.
A ima i neko cudo sa medom i jos necim, ogavnog je mirisa ali sa mojom kosom radi :) Jos samo da znam i kako se zove.....Mada ima i neki recept sa majonezom i limunom....
2 Kosili šampona, AD uljane, kapi koprive, pantenol rastvor i mrvljena tableta tokoferola. A regenerator u spreju boca Pantenol rastvora ( kod nas se prodaje u bocama od 300 ml čini mi se ) pomešan sa vodom u srazmeri 1:1 i ubaciš u praznu bocu iskorišćenog preparata.
ovaj je svojevremeno bio odličan za lokne, ali ne znam dal' se još proizvodi i dal' testiraju na životinjama.
Nije dobar vosak. On cupa i zive celije koze. Koristio bih onu smesu sa secerom i limunovom kiselinom. Mislio sam da si upucenija u umetnost obezdlakavanja. Ova smesa samo cupa dlake i mrtve celije koze i nema posle osipa i ostalih sranja... ccc.
Najbolje za ishranu kose je jaje sa ekstraktom slanine. Zajebite te pastete i ostala govna u kutijicama. Ostavite da odlezi jedno sat i operete. Ima da se sija i savija.
Da, da, to rade, to i meni treba.
Joj, probala sam, meni je Nivea i ovako govno od kreme, masna mi je mnogo i prepuna nekih vestackih sastojaka, bas mi ne reaguje kosa lepo na nju. Mnogo bolje reaguje obicno ricinusovo ulje.
ja ga uzela u švajcarskoj, ali košta.. preko trideset evra, čini mi se.
a fen mrzim, a sušim je istim jer nemam vremena da čekam da se osuši sama :D
difuzer je jaaaako pametna stvar, s tim što sam ga ja polomila :/
nivea soft.. probaću baš :D
tačnije..
http://s4.hubimg.com/u/220191_f248.jpg
da, sansilk serum je ok, u italiji košta manje od dva evra, a u srbiji ne mogu da ga nađem o.0
Pufnice, probala si Niveu soft? Meni je ona obična plava makčina teška, ova je kul. Ricinusovo je extra za rast, al smrdi ko djavo i teško se pere -.-
Chris vidim da kod nas ima u Sephori, mada kako stvari stoje ne gine mi da opet pravim onaj domaći, 30 jura mi je baš mnogo.
Kada smo kod pubicnih vlasi. Nervira me sto su kovrdzave. Moze li to nekako da se ispegla? Nekako mi se cini da bi onda bilo kul, cak i razdeljak bi mogo da se napravi.
U Srbiji su resili da je prelepo imati ravnu kosu...tako da su IN pegle i ostala sranja koja istu ispravljaju....
Povukli su Sansilk jos pre par godina, ali nemam pojma sto.
Obe sam probala, meni tesko kao djavo. Ricinus mi krajevi upiju, a na teme kad stavim i rascesljam takodje sve kul, niti mi smrdi niti moram da perem zapravo, iako koristim uglavnom pre pranja, ostavim satima ranije i eto.
A ima i neko cudo sa medom i jos necim, ogavnog je mirisa ali sa mojom kosom radi :) Jos samo da znam i kako se zove.....Mada ima i neki recept sa majonezom i limunom....
Ja sam koristila domaću verziju,pravio neki travar pa ko zna šta je stavljao unutra -.-
Sunsilk za kovrdže je bio extra, a onda je postao golo govno, kao i veći deo kolekcije,kontam zato ga više nema.
jel znate recept za odličan šampon? mogu da napišem i za njega i za regenerator.
Onaj "Bojanin"? Kopriva, AD, B, pantenol? Ja znam, ali nisam probala, ovde mi fale neke stvarcice.
Hajde kad ste tu, devojke, recite mi za fiksator?
Koristi li neko one sampone za debljanje vlasi? Da li od njega podebljaju i pubicne vlasi? U cemu je fora sa debljanjem vlasi?
Ojacavanjem;)) Ne debljanjem;)) Sigurno da da. Mazi ricinus.
Da li postoji krema za depilaciju koja ojacava vlasi? Da li je onda teze koristiti tu kremu sledeci put? Da li je to ok koristiti na pubicnim vlasima?
A tačno sam znao da se pominje depilacija, čim je Doter na temi. Hahahahaha.
Pa kazu da brijac jaca vlasi, mada nesto sumnjam, al' ajde. Dakle- brij se.
doteru, uzmi vosak pa iščupaj -.- koj smor.
2 Kosili šampona, AD uljane, kapi koprive, pantenol rastvor i mrvljena tableta tokoferola. A regenerator u spreju boca Pantenol rastvora ( kod nas se prodaje u bocama od 300 ml čini mi se ) pomešan sa vodom u srazmeri 1:1 i ubaciš u praznu bocu iskorišćenog preparata.
ovaj je svojevremeno bio odličan za lokne, ali ne znam dal' se još proizvodi i dal' testiraju na životinjama.
http://www4.slikomat.com/11/0729/ka-images.jpg
Doter je picka, nece smeti. Zato samo laje u prazno i smara!
Nije dobar vosak. On cupa i zive celije koze. Koristio bih onu smesu sa secerom i limunovom kiselinom. Mislio sam da si upucenija u umetnost obezdlakavanja. Ova smesa samo cupa dlake i mrtve celije koze i nema posle osipa i ostalih sranja... ccc.