Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. šećerna pasta?
    to je nešto najbolje. msm, to koristim.
    samo uradi to u salonu, sam ćeš se ulepiti.

2. Bar nisam picka da postavljam pitanja zenama o pubicnim vlasima. Ako ne pitam mozda nesto zajebem, a ako se neko razume u kozmetiku to ste vi (ne racunam xtinu jer je upravo pala ispit).

3. Aha ipak znas, povlacim rec. Ocu savet i od tebe.

4. Nikako Kosili, jak je, vec kopriva! Hvala, ali Revlon testira.
    Si koristila ti taj sampon, Banini?

5. Mozes i koncem daa se cupkas.

6. Si koristila ti taj sampon, Banini?

jesam, dok ga nisam potrošila i onda me mrzelo da jurim po apotekama i mućkam opet, ali meni je extra. Pogotovu ovo u spreju.

Kerastase i Redken su odlične linije za kosu, sigurno imaju i dobre fiksatore. Ja sad mogu očigledno da ti po tom pitanju najviše ishvalim Revlon jer sam ga koristila, ali ti ne odgovara. Ove dve su mi nanosili kod frizera i kosa mi je bila savršena, pogledaj po njihovim kolekcijama ako su veg-friendly...

7. Kerastase sam koristila godinu dana, 3 proizvoda bas za moj tip kose. Kosa spolja izgleda predivno, ali nega je uzas, kad pogledas dosta blize vidis da pucaju krajevi samo tako, a nisu mi pre toga pucali! Zali Boze para..
    Da li je porasla dosta? Nije je krutio rastvor?

8. Nije, zbog toga je bino u kojoj razmeri napraviš. Možeš da staviš i manje pantenola od količine u boci, bitno je da bude isto toliko vode jer u suprotnom lepi.

Predpostavljam da se zbog lokni šišaš stepenasto? Pisala sam već u nekom postu, ja dok nisam počela ravno da se šišam pizdela sam od rascvetalih krajeva i nikako kosu nisam mogla da pustim jer čim vidim slamu ja odmah kod frizera. Zbog tanjenja puca još više pa plus fen, plus čuda...

9. Fen ne koristim nikad, bas zato. A krajeva rascvetalih se skoro oslobodih skroz. Da, da, stepenasto, imam puno kose. Hvala ti, bas cu uporediti tvoje razmere sa onima koje vec imam.

10. Fen ne koristim nikad, bas zato.

Ni ja.

11. a što nema nikog na ovoj temi...
    nemoguće da nemamo o čemu da pričamo...
    http://i43.tinypic.com/67pb91.jpg

12. Šta ima o Džejsonu da se priča? On je svoje objasnio!

13. meni dosta samo da gledam...

14. E neka je neko i ovo postavio. Od ovolikih sisa i pičaka po sajtu počinjem da se zabrinjavam za svoju seksualnu orijentaciju.

15. Savršen rad prstiju.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.