Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. nisam narcis, bre, samo mi rekli tako...mnogi.

nemam ja ništa protiv riba sa dobrim dupetom i slika sisa ovde, samo si mogao neku bolju da nađeš sa jeftinim autom, eto toliko...

2. odlazi da sanja kosmopolitu i svog starog forda lololo

3. nisam narcis, bre, samo mi rekli tako...mnogi.

Eh, ja imam malo veće kukove od proseka, malko uži struk od proseka, a prosečne sise. olololo :(

4. da, da...meni najviše za dupe daju komplimente, a posle za sise...pa na kraju za intelekt. sve po redu.

5. Kosmo,sti plavuša? :))

6. pajko se infiltrirao :)

7. Huh, meni obično prvo za to treće, pa onda za dupe i kosu. :/

8. blago tebe, smorena...
    jesam, gogo, plava kosa, plave oči...što pitaš, jel i ti prolaziš ko ja, sele? da li znaš moju muku...

9. Nije baš tako. Imala sam puno frke u srednjoj, valjda su me se bojali... :(

plava kosa, plave oči...

Snežno biće sa vepom guzom. :)

10. mene se ne boje u početku...mnogi su mi objasnili da na prvi pogled delujem potpuno bezazleno, umiljato i bezopasno...posle se istraumiraju kad pustim otrov valjda...neam pojma.

11. mene se ne boje u početku...mnogi su mi objasnili da na prvi pogled delujem potpuno bezazleno, umiljato i bezopasno...posle se istraumiraju kad pustim otrov valjda...neam pojma.

E, a kod mene je obrnuto. Umem da spustim na zemlju folirante, i onda sam im strašna, a u stvari sam bezopasna. Totalno. Čak mi kažu da previše verujem u ljude i mogućnost da se poprave. :/ Šta ja znam, mrzim svađe i te stvari... Obično sam dobra sa svima, ali eto... Mušli su kukavice. :)

12. Inače smorena tvoj avatar može u koitus sa mojim, onako pristaju jedno uz drugo !

13. ma muškarci su pičketine neviđene, ja sam se nagledala kukavica u životu...i sve sam mogla da podnesem, samo ne da ih vidim da plaču...u tom slučaju prekidam svaki kontakt, valjda mi fuj nekako...

14. Ja sam se,moja kosmo,ofarbala u plavo da ljudi ne očekuju previše od mene,a da se oduševe kad nešto dobro uradim,hahahah :))
    Šalim se-obožavam plavo,pa makar i farbano! :))

15. i ja isto, moja gogo. posle mi smešno kad iznenadim...

16. Gnusne smo,kosmo >:)))

17. ma đubrad neopevana...al u tome je čar.

18. Al nas napljuvaše, pobogu....