Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Isflekala sam superlepkom šorc dok sam nešto lepila. Sad ne znam kako da skinem tu fleku. Ima li neko rešenje?

2. Poštovana Vučice, kao što vidim imate problem sa flekama, vaše belo više nije belo. Probajte nekom Kiselinom. Ili preko istog kapni još koju kap super lepka i zalepi krpicu. Pozzz.

3. :/ Hoću da skinem tu fleku a ne da upropastim šorts još više.

4. Aj probaću. Ako ne uspe, onda ga skraćujem.

5. Hoće sigurno. Samo nemoj da utrljavaš previše, zbog boje. :)

6. I kako da isperem. Daj uputstvo.

7. Za šta uputstvo? Aceton skida superlepak vrlo lako, ali aceton može da skine boju. Nema tu šta da se ispira. Staviš malo acetona na vatu, verujem da to nije neka ogromna količina lepka.

8. 3mm prečnika. Fala još jednom. :)) :*

9. Pa da. Malo, baš malo onda. Ne može biti gore nego što jeste. :))

10. Nije gore, ali se vidi. Mislila sam da stavim neki ukras ali bi mi izgledalo onako kao za devojčice trećeg razreda osnovne škole. :)))

11. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/6935_1229398937730_1311798990_649281_4839143_n.jpg

drage moje trebalo bi radite na svom telu i da budete skromne po pitanju materijalnih stvari...

12. jao bre pajko, pa gde stavi ovog gabora...jel imaš neku bolju pičku, pa da se nagledamo barem?

13. daj kosmo vidi guzove kad su u toj pozi takvi mmm ,kad stoji mora da su ko polovina perfektne jabuke..

14. viđala sam bolje...a nekako su joj nadlaktice muške, fuj...izmučena joj kosa blajhanjem i nema sise...

15. pa nema ni dupe..koja crna jabuka, pre će biti trula višnja..

16. ja imam bolje dupe, bez lažne skromnosti...a i sise.

17. kosmo necemo zalaziti u detalje bitna je celina znaci dobro dupe i jeftin auto...

18. a imam bolje dupe, bez lažne skromnosti...a i sise.

kakav si narcis :) kako mozes da ocenis svog buljsona iz perspektive zene?

19. Pajko je u ženskom kutku.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.