Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Kako se to vabi,mylyce?
    "Kristal stik","Kristal dezodorans"?
    ""Kristal za da ne smrdim ispod miške"? :))

2. Ima smisla ovo što Milica kaže... Jednoj mojoj drugarici se bila uvećala neka žlezda ispod pazuha i lekari joj rekli da je zbog dezodoransa i da prestane da ih koristi...

3. http://shop3.unas.hu/shop_ordered/5588/shop_pic/unas_547168.jpg

бекра минерал мош наћи код нас у апотекама, ал мислим да се јако слабо увози, не знам зашто.
    можеш тражити део кристал или кристални камен...

4. Pa naravno da ima smisla,zato i oću da čujem vaše mišljenje i savete.
    Dok sam bila mlaaada mama,nisam koristila dezodoranse i stikove,da bi moj sin osetio miris mame,a ne cvetne leje.
    Tada sam koristila blagi rastvor sode bikarbone u vodi,al tad hormoni rade ko blesavi,pa je slabo delovalo..

5. Ne znam, ja koristim stik, kao što ti kažeš, Gogo, posle tuširanja i uglavnom je to to... I taj jedan mi dugo traje, jer se ne mackam svaki čas...

6. Moraću i to da pronađem.
    Vidim samo da piše da se "bori" protiv mirisa znoja,da je svež (traje) dve godine ,a da traje (dejstvo) do 24h.
    Samo još sastav da pronađem-pročešljaću to na guglu.
    Fala na savetu,mylyce. :)

7. Gogo, reci mi je l' koristiš možda neke specijalne preparate za plavu kosu? Neke maske i sl?

8. forget, ja imam recepis za to.. ček da nađem, al' ga ne koristim jer nisam gandalf plava no nešto prirodno :D

9. http://uzkafu.rs/2011/02/violet-color-sampon-za-plavu-kosu/ ovo. čula sam da je kul.
    ja koristim samo garnierov šampon za plavu kosu, onaj sa kamilicom. ali samo zato što lepo miriše. mislim da bih ga koristila i da sam brineta :D
    inače, ne primećujem da mi je kosa svetlija ili žuĆa ili jebem li ga.. ali ono, rekoh, miris mu je baš lep.

10. Jok,FMN,ali koristim samo "Biomelem" šampon(onaj sa crvenim poklopcem) i moj omiiiljeni regenerator (može i maska) "Elseve",ali samo i samo roza pakovanje.Ne masti kosu (a meni se baš masti,perem je svakog drugog dana),i kosa je baš blistava,a ne kao seno-mat.
    Koristim ga godinama i svima preporučujem.
    Probaću i da stavim i čaj od kamilice,kažu da je to super za plavu kosu.

Meni je kosa neke med boje,nisam ni ja skandinavska plavojka :)

11. Ako te ne mrzi, Kris... Hvala :)

Edit: Hvala vam obema :)) I ja je perem svaki drugi dan, jer se masti brzo, ali je problem što su mi krajevi suvi, a koren kose nije... I onda masku stavljam samo na krajeve. Ma, nisam ni ja ona skroz plava plavuša, teško da bih izvukla takvu boju bez blajhanja, a to ne želim da radim... :)

12. E,koristim "Biomelem" jer jača koren kose,ali posle pranja kosa je sva "škripava",tako da regenerator MORA da se stavi posle toga.

13. biomelem sa medom je preeedobar šampon.
    a što se tiče fensi robnih marki, ne gotivim ih, tačnije.. ne gotivi ih moja kosa. ali mi je zato najbolji regenerator za moju prirodno suvu i pride oštećenu feniranjem kosu, balea professional za regeneraciju ili šta već, do jaja je.

14. forget, eto, okačih link.. daklem, samo staviš to ljubičasto u šampon :D

15. Mis'im,kosa mi je bila najkulja i najblistavija kad sam bila turbo srećna i zadovoljna,al' za to treba da otvorimo podforum " Psihosomatsko delovanje na žensku lepotu" :)))

16. ma ja sam sva lepakad sam srećna & zadovoljna.. a šteta pa nisam često.lokne su mi do jaja, ten mi nije vampirski, podočnjaci su manji..

17. Editovala sam post :) Možda i kupim to, Kris, ono... da probam :)

Gogo, slažem se da to ima neke veze, kad si srećna i ispunjena, to se vidi spolja i svakako utiče na lepotu kože, kose, tela... :)

18. ma, plavuše rulaju :P

inače.. ne znam koliko je ovo dobro za kosu, ali mi pričaše ljudi da šljaka..
    iscediš limun i namažeš na pramenove ili staviš u neku flašicu sa pumpicom pa naprskaš na kosu, i onda izađeš da se sunčaš i kosa ti bude vidno prosvetljena :)

19. Probaj ovaj regenerator FMN,i slobodno ga stavi celom dužinom kose.I meni su krajevi takvi,ali kad se farbaš,farbaj samo koren kose,ne diraj krajeve-tako meni reče moj fLizer :)

Chris,ta nema sumnje da si lepotica bre! :)))
    Ima ršum da opra'iš tamo na faksu! :)))

20. meni se kosa slabo masti i perem je jer mi se razruše lokne, tako da tu ne mogu pomoći.

gogo, :trep trep:
    inače.. zna se kakve su devojke na filozofskom, jbga :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.