Repstacija sporta Košarke

1. шта је са грцима кој' курац?
    македонци им објашњавају неке ствари у баскету. македонци. кошаркашка сила, хаха.
    но... с' којом групом се ми укрштамо? није ваљда право на шпанце, турке и литванце да гађамо?

2. Ово ми је најјаче било кад је рекао коментатор- Црногорац Омар Кук спречава продор Македонца Лестера Боа МекКејлеба, хахаха :)

3. Ово ми је најјаче било кад је рекао коментатор- Црногорац Омар Кук спречава продор Македонца Лестера Боа МекКејлеба, хахаха :)

hahahahahahahah

4. Da. Nazalost se ukrstamo sa grcima, spanima i litvancima.

5. Овај систем укрштања је ГОЛО ГОВНЕТО

6. sa turcima, spancima i litvancima

7. Не укрштамо се са Грцима, него са Турицима, плус Шпанци и Литванци.

8. Турке и Литванце мож да бијемо, ал Шпањолце тешко

9. Ја се више плашим од Литванаца због домаће публике. Они су луди за тим спортом, биће 20000 људи.

10. Квалитет наше екипе ће се показати сутра, кад будемо играли са Швабама

11. Ovaj Pekovic je najjaca glava! igra za Crnu Goru, a pogledajte kakvu tetovazu ima. http://athletetattoodatabase.com/img/wiki_up/Nikola.Pekovic1.jpeg

12. Jao, kako bih voleo da nam nasednu Turci, mamu im jebem ružnu! Sa Litvancima bi bilo na krv i nož. Odlična reprezentacija + njihova publika, a Špance bismo teško dobili, jedino da im Teo drmne još koju sa jedno 10-ak metara... :)

13. jedino da im Teo drmne još koju sa jedno 10-ak metara... :)

Tо беше онај што сваку другу текму не може вола у дупе да убоде?

14. Tо беше онај што сваку другу текму не може вола у дупе да убоде?

Не, то је онај што нам организује игру и што је први по броју асистенција на турниру.

15. џанки, добро је. постовао си скоро у оној другој (сада закључаној) теми да ће велика британија да направи нешто, као и пољска. и да ће литванија (која већ двадесет година игра одличан баскет, домаћин је, тренутно трећи на свету) да МОЖДА направи неко изненађење и да прође у други круг. а сад коментаришеш теодосића, који уз крстића и савановића води и гура целу репрезентацију. браво. одмори сад мало.

16. E pa jebiga Dzankee, niko ne može da igra stoprocentno dobro sve vreme. Jebiga, nije htelo čoveka. Znaš i sam da je odličan šuter. Mada se slažem da je prećer'o u šutevima protiv Izraela. Kad je video da ga baš neće, nije trebalo da nastavlja. Osim toga nemam šta da mu zamerim.

17. Јебига, моје скромно мишљење да је прецењен,а и не готивим га као играча..

18. Čovek koji je proglašen za MVP-a Evrolige je precenjen?! Pa 'ajde da ti verujem...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.