Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Само му замерам онај шут за три који је био цео метар иза линије. Остало је ок. Једну тројку је имао кад је био сам, па промашио, другу је шутирао зато што је напад ишао лоше.
У одбрани одличан за сад, изненадио ме одличном одбраном, имао украдену лопту и банану, није дао њиховом плеју да иде на улаз.
Мачван добар у одбрани, Саван у нападу. било би добро да се то споји, па да обојица крену на обе стране да трпају.
Teo i Savan kobjašnjavaju, ostali na nivou! Idemo momci!
Svidja mi se razvoj situacije, samo nastaviti ovako.
Jebo te ljeb, Španija ima 26 razlike na poluvremenu protiv Litvanije.
TEO ASISTIRA!!!
Peki, zato će da pogodi kad bude najpotrebnije. Neka se ispucava, nema veze, ali će zato da im mune neku nenormalnu k'o protiv Španaca... :)
TI SI NOVI BODIROGA SAVANEEEEEEE
ЛЕТИ ТЕОООО!!!!
Савановићева тројка нас извукла, после све кренуло набољше..
И да, требао је Дуда Теодосићу (0/4 тројке у 4/4) да каже да не БАЦА ВИШЕ ЈЕБЕНЕ КАМЕНИЦЕ КАД НЕ МОЖЕ ДА УБОДЕ
Citiraću Šarenca: "U kakvim trenucima se on igra. Neke stvari mu se vuku po podu!" (mislio na Tea)
Savan kobjašnjava!
ONAJ TEODOSIĆ JE BOG...
DOĆI DO SKORO TRIPL DABLA U EVRO KOŠARCI JE NESTVARNO...
Код мене као навијача ове репрезентације, Теодосић има толики кредит да га не бих пљувао све да не постигне ниједну тројку више у каријери!
ТИ СИ НАШ НОВИЦКИ, САВАНЕЕЕЕЕ!
Кошарку игра ТИМ. Ми можда немамо НБА звезде, можда немамо Новицког, Галинарија, Паркера, Гасола и сличне, али имамо ТИМ.
Јебемо! Теодосић ће и следећу овако исто да шутира, зато што Дуда зна да је само питање времена кад ће да рокне 8 или 9 комада из 10 шута.
Jebem ti Hrvatsku granicu.. Nisam stigao barem poslednju četvrtinu da odgledam koliko me trpaju.. Čekam ih kod rampe 10 min dok ne se završi četvrtina u autu dok on gleda
Hrv - Bosna...Neka su ih Bosanćerosi naguzili...
Super pobeda, valjda bude nedje snimak naših da odgledam
Pazi ovako.
Odbrana dosta dobra, posebno na Kejmenu. Protiv Novickog se i nije moglo bolje.
Prvo Tepića moram da pohvalim. Nije srljao, dobar je bio u odbrani, siguran u napadu, vidi se da je željan da igra.
Marković uradio ono što se traži od njega, malo su ga stisli u zadnjoj četvrtini ali ušao je Teodosić pa je sve došlo na svoje.
Kešelj po meni nije dovoljno korišten, dao 2 trice, mogao i malo više da se igrala možda još neka akcija za njega.
Krle standardan, odličan u odbrani na Kejmenu.
Mačvan odlična odbrana u prvom poluvremenu, kasnije se nije imalo baš toliko snage i koncentracije, al dobar Mačvan.
Perović ko Perović, ko leptirić, puhni u njega ispašće mu lopta iz ruke, da je drugačiji rezultat pljuvao bi ga više.
Teodosić prvo poluvrijeme odlično i odbrana i napad, u drugom je malo zakazao u napadu. Više se zalaže protiv jačih tu nema šta. Njegovi standardni šutevi u drugom poluvremenu, ali je 2-3 trice morao da šuta, bilo pred kraj napada, tako da mu nemam šta zamjeriti, protiv Francuza će poginuti na terenu garant.
Savanović je imao jedan jedini promašaj iz igre i taj promašaj je jedva lopta izašla iz koša. Par puta je ispao u odbrani ali zato je sve to nadomjestio u napadu.
Dobro smo skupljali oko Novickog i Kejmena u prvom poluvremenu, Novicki sve do zadnjih 6 minuta nije mogao da diše.
Rašić više bio zadižen za odbranu nego za napad, solidan po meni.
Još malo samo da se Teodosić šuterski probudi i Rašić i Francuzi padaju garant.
Savanović me svaku utakmicu sve više i više oduševljava mirnoćom i nenormalno pametnom igrom.
odgovor
Mačvanova odbrana na Dirkenštajnu JEBE
Savan jebač
Kapiten jebač
Савановићева тројка нас извукла, после све кренуло набољше..
И да, требао је Дуда Теодосићу (0/4 тројке у 4/4) да каже да не БАЦА ВИШЕ ЈЕБЕНЕ КАМЕНИЦЕ КАД НЕ МОЖЕ ДА УБОДЕ
pre 21 minuta
"набољше"... време је још мало да се иде у школицу. основну, дабоме.
0/4? шта бре млатиш које пичке материне? трансферишеш јебено, умало нисам ударио главом у сто, уместо дланом углаву.
Добра партија. Одлична, баш онако како је и требало да се одигра тактички против Шваба. Јебено би само онде кад смо стекли 16 разлике пред последњу четвртину, па су се мало опустили јер су мислили да је готово. Али извукао Теода краљ. Царина. Сутра против Француза јака одбрана само, и добијамо.
+1
A ako bi neko namučio te NBA zvezde, to je naša odbrana. U NBA se ne igra odbrana, oni šetaju, ne znaju da igraju na našu odbranu, jednostavno. Oni daju po 120 koševa na tekmi, ja očekujem pobjedu sutra. SAVANOVIĆ I KRLE BOGOCI.
Teo jebe, Savan jebe. Odlično u odbrani, doduše u poslednjoj četvrtini smo malo 'ladili jaja, al' nema veze. Kapiram da bi u ovoj ekipi i klupa mogla da ravnopravno protiv Nemaca. Bilo bi fino da nam Poljaci zapadnu kasnije, mada sudeći po dosadašnjoj igri ne bi bio problem i da se to ne desi.
Nemce je malo sjebao Haman u prvom poluvremenu, a Dirk je zverina i dalje. Jebi ga, ne može on sam da ih nosi.
Majku mu jebem, jebeno sam svrsavao zbog Teodosicevih pasova. Boljeg pleja u zivotu nisam video. Savrsena tehnika, mozda bolju ima samo Hot Sauce, ali on je ulicar, dok je Teo jebeni profesionalac. LUDAK!
Ја малопре пош'о да направим сендвич, и спремио све, сео поред компа, кад провалим да нисма уз'о јогурт. И тек видиш у том тренутку излази Теода их кухиње и додаје јогурт. Пишите тамо дабл-дабл. Човек је свуда!