Repstacija sporta Košarke

1. Dukka, ipak je ona svirana klupi...

2. Ok Dejs, ispravio sam da bude jasnije. Gledao sam sa društvom u kafiću, tako da nismo čuli komentatora, nemam pojma kome je pisana. HFala na ispravci.

3. Samo da ne ubacuje Tepića i Perovića... onaj Tepić je stvarno glava teška. Naši su još skenjani od poraza protiv Francuza... valjda ćemo osmanlije da dobijemo. Za Špance samo ne znam da l' će da nas dobiju sa razlikom od 20 do 30 ili više...

4. Имам осећај да ће мутави Перовић засрати и ову.

5. Pravda za Bobana!

6. Одбрана катастрофа, у нападу немамо идеје. Губимо ово највероватније.

7. Одбрана катастрофа

Upravo to, Duda pizdi jer su zajedno gledali snimak i analizirali svaki od 50 lako primljenih poena... Faliće i Rašić u rotaciji... Perović gleda Rejesa kako mu skače ispred nosa... Ja bih umesto njega hteo malo Marijanovića da vidim...

8. Jedno je sigurno, Marjanović ne može odigrati gore od Perovića, može samo bolje.

9. Čuo me Duda! Moje reči su doprle do njegovih ušiju!

10. O jebem ti nedelju dana.

11. Како кидају Паунић и Бјелица.

12. Ma ne igramo toliko loše koliko su nas sudije ojadile. Kad god smo uspeli da im se približimo na nekoliko poena razlike, oni su svirali tehničke greške, a kad smo malo čvršće igrali odbranu, oni su samo faulove svirali, ali to ne znači da Španci nisu bili bolji.

13. Како не играмо лоше кој курац? Коју смо акцију имали, чиме смо показали да играмо добро? Очајни смо, а што је најгоре ни Шпанци не играју ништа посебно.

14. U drugom poluvremenu smo stvarno očajni.

15. Млата
    Како не играмо лоше кој курац? Коју смо акцију имали, чиме смо показали да играмо добро? Очајни смо, а што је најгоре ни Шпанци не играју ништа посебно.

Тај рад. Шпанци играју са 60% снаге и пуне нас 20 разлике. Надам се да им је Дуда рекао да се не цимају данас, да се чувају за недељу, јер другог оправдања за овакву игру нема. Морам да цитирам један коментар са Монда :))

Neverovatno je da Teodosica igranje odbrane interesuje kao mene stopa inflacije u Gvineji Bisao...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.