Repstacija sporta Košarke

1. Начи невера.

2. Кад неће судија, оће ФИБА.

3. Млата
    Кад неће судија, оће ФИБА.

Hahahah, nevera :D

4. Мислим да ће имати више мотивације против Турака( бар бих ја имао). Само мртвог Курцоглуа да сачувају, матор је већ, није толико зајебан ко раније, и све ће бити у реду.

5. Турце на колац!!!!!!!! Не мере друкчије.

6. Тај рад Стивене. :)))

7. :смајли који намигује:

8. Кад је тешко треба показати муда! Сутра натачињемо Алаџусе на Православни колац, неомашћен грубо тесан!
    http://www.youtube.com/watch?v=TRawuu4lSPc

9. "Oooj, jel slobodno care gospodare,
    Turska kola stici i prestici,
    oo-oj i na kola srpski barjak dici, janje!
    Oo-oj slobodno je, Jankovic Stojane,
    Turska kola stigni i prestigni,
    oj i na kola srpski barjak digni, janje!

Ojooooo-ooo-ooooooooj, siv sokole moj, ej!
    Ojooooo-ooo-ooooooooj, slatki raju moj, ej!

Oooj, neka kola idu do Skradina,
    neka konji igraju oko vila,
    ponosno cu gledat' sa Bribira, janje!

Oooj, ti izadji sestro Dusanova,
    da darujes konje i junake
    oj i posvetis sablje i barjake, janje!

Ojooooo-ooo-ooooooooj, siv sokole moj, ej!
    Ojooooo-ooo-ooooooooj, slatki raju moj, ej!
    http://www.youtube.com/watch?v=HQqRxN45g8Y

ЈА ПРЕЛО! КОЛАЦ ПОСТАО РАЖАЊ! ОКРЕЋЕМО ТУРКЕ! ААААА!!!

10. МОРЕ ТУРЦИ НЕ ГАЗ'ТЕ ОРАЊА!!!!!!

11. А замислите тек колико их наши играчи тек мрзе, нема сумње да ће бити крваво сутра.

12. HAhahhahhaha, ludi Makedonci predvođeni čistorvnim Skopljaninom Bo Mekejlebom dobili i Slovence, biće zanimljivo. Mogu da nam dođu u četvrtfinalu kad ošurimo Kurce i nataknemo ih na neomašćeni kolac.

13. Polako sa zaletanjem pred Kurce... Nadamo se svi, ali da ne bude da ste prerano otpisali Osmanlije...

14. Ено одбојкаши воде против Турака! Биће дабл-дабл!

15. trebalo bi da ih dobijemo..

16. Јебига, све је било до утакмице са Французима, што би Милан Бошковић реко ''сјајно бајно'', али чињеница је да је наша екипа просек просека...тачно је да имамо пар добрих (солидних) играча, али они тренутно нису у форми..и стоји то да нам треба Величковић...ето ваљда ћемо добити Турке, који су параћинска курва тренутно, па да се бијемо са Русима или Македонцима...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.