Repstacija sporta Košarke

1. Svakako nam fali Novica. Perovica na stranu (netalentovani panj), sve je na mestu...ali fali malo fajtera poput Novice ili Milice (jedan od najboljih blokera NBA, iako je divljak). Jer ne moze lalos sa garavi sokak brcicima (Tepic) da unese fajterskog duha malo. Ne znam sto ga svi tyoliko potenciraju kao talenta, pustaju ga da zavrsava toliko napada, kada se vidi da ni cijalis ne moze da ga malo podigne.
    No, bilo kako bilo, verujem u golubara sa Crvenog Krsta, covek je dokazao da je genijalac, te mislim da smo takticki odigrali onako protiv spanaca, jer bi porazom od turske svakako ispali, a u jurnjavi sa spanskim ciganima bi se istrosili emotivno i fizicki previse. Tako da se nadam da cemo brutalno silovati obrezane i posle u cetvrtfinalu sta bude.

2. Магаре се кара док су му ноге у блату..

Ма што рече не могу да се сетим ко, не можеш да дођеш са 10 играча на европско (13 - марјановић, перовић, паунић)..МОЖДА је требао да зове Радуљицу, мада ко зна дал би се овај одазвао, жешће су се посвађали...Извлачи Дуда максимум из ове екипе, ал треба их разумети, вечито очекујемо више од њихових могућности

3. Fali nam Darko.
    Mozemo sutra da dobijemo.

4. Paunicu nista ne fali, igra uz Markovica najbolju odbranu u ekipi, plus za razliku od Markovica ume da sutne a da ne zakuca eksere koji spajaju obruc sa tablom. Dobar je Paun. Nikako ga ne bih trpao u istu kantu sa Perovicem kog je mama spremila, dala mu jabuku i poslala ga na evropsko da pusi kurac svoj bezobraznoj deci iz razreda.

5. Радуљица се повредио непосредно пред првенство.

6. Mozemo mi to, samo da Teo ne upadne u sranje sa faulovima, treba nam na kraju.

7. Keselj bi mogao pa postane veliki igrac.Ima odlican sut i sjajan odraz.Kada bi poradio malo na igri u odbrani i dobio malo na eksplozivnosti postao bi jedno od najboljih krila Evrope.Milicic mnogo fali,on je po mene bolji centar od Krstica,jer jebes ti centra koji ima 3 skoka po utakmici.Ali Darko je odbio 2 puta poziv,nije ni cudo sto ga vise ne poziva Duda.Ako se neko seca on je igrao kod Dude u kvalifikacijama za prvenstvo u Poljskoj.Isto tako mislim da Teodosic ima mnogo slobode u igri,jeste on nas najbolji igrac,ali ne moze tako.Jos da imamo 4 koja bi bila spoj Savana u napadu i Macvana u odbrani,gde bi nam bio kraj.Navijamo danas i nadamo se pobedi.

8. meni neshto smrdi da danas zavrshavamo eurobasketisanje,posle francuza se sve raspalo...

9. meni neshto smrdi da danas zavrshavamo eurobasketisanje,posle francuza se sve raspalo...

Zašto baksuziraš sinak????

Pobeda se ne dovodi u pitanje!

10. Tako je. Danas dobijamo turke 1000 razlike, teodosić 100 asistencija, savanović 403 poena.

11. Aјмо да победимо! МИ СМО ТА ЕКИПА!

12. Hidajet Turkoglu bolje priča srpski od Nj. K. V. prijestolonasljednika Aleksandra, glave srpske kraljevske porodice.

13. Ајде пораз од Литваније и разумем, али онаква игра против Шпаније је катастрофа. Браћа Гасол су пуштани да изводе и егзибиције, то нисмо смели да дозволимо, а и рано су се момци предали у том мечу. Ал' добро, вероватно Дуда и није хтео пуно да оптерећује момке овде, што говори и податак да су Крле, Тео и Саван играли тек по једно полувреме све заједно (сваки појединачно наравно).
    Колико год се жалили на судије против Литваније, нисмо имали 100 примљених поена због њих. Одбрана је морала бити агресивнија, пустили смо им дупло више шутева за 3 поена него неке екипе раније, а и они су их фино погађали. Али опет, таман да смањујемо разлику, ови суде техничку. Нешто Дуда мора да среди, са Французима смо јако лепо играли, имали смо и шут за победу, од тада, момци су превише пали. Ал' добро, верујем да ће их Дуда средити данас. Нека им је са срећом, уз њих треба бити и кад побеђују и кад губе, толико су ваљда заслужили мајку му.

Елем, да анализирам мало и остале утакмице:
    Немачка - Шпанија
    Потпуно равноправна утакмица коју су Шпанци тек решили на око два и по минута пре краја са бацањима браће Гасол и промашеним шутевима Шафарцика (у суштини његово 'алављење и самоиницијативни преузимање звања вође екипе их је вероватно и коштало победе). Велика је борба виђена између браће Гасол и Камана и Диркенштајна. Немачка 4 и 5 су били добро затворени на крају и то је пресудило. Та четворица су били и најбољи на терену, а вреди споменути и Бенцинга код Немаца, као и свакако Навара и неочекивано, Сан Еметерија.

Турска - Француска
    Французи су од практично решене ствари донели непотребну неизвесност на крају. Имали су +13 на почетку четвртине, а само +1 на 7 секунди пре краја када је Прелџић, којег морамо добро да покријемо данас, тројком унео неизвесност. Паркер је слободним бацањима на 5 секунди успео да повећа на +3, да би Прелџић, умало херој утакмице, изгубио лопту у задњем нападу Турака. Осим стандардног Паркера нико се није много истакао на овом мечу, код Турака су солидни били Ашик, Иљасова, Туркоглу (који се испромашивао за 3 поена) и Прелџић, а Французима још само Батум.

Немачка - Турска
    Само 19 поена је виђено у првој четвртини (13:6 је добили Турци), а ни у другој није било виђено пуно више, тако да се одмор отишло са резултатом 26:23 за Турску. У наставку је виђена изузетно офанзивна кошарка и утакмица је ипак завршена победом Немаца од 73:67. Омер Ашик и Енес Кантер су били најбољи код Турака, Туркоглу се опет испромашивао, остатак је био доста слаб. Код Немаца, стандардно добри Новицки и Каман, а подршку су имали у Шафарцику и неочекивано у Филипу Шветхајму (14 поена и 3 скока је имао овај момак).

Литванија - Француска
    Оно што нама није успело, Французима јесте. Победа над домаћином, али уз доста среће. Колико је Литванце хтео шут против нас, толико их није хтео против Француза. Јесте Француска играла солидну одбрану, далеко бољу од нас, али опет су дозволили доста шутева (23 шута за 3 поена су имали Литванци). Поциус и Калнеитис, који су нама правили силне проблеме, овде су били практично неприметни. Валанчиунас, што му Кемзура даје већу минутажу, то овај игра боље, је уз Јасаитиса био најбољи на овом сусрету код Литваније. Код Француза је лидер био ипак виђен у Нанду де Колоу, па тек онда у Паркеру. Када су их Литванци били пристисли и већ били преокренули, Де Коло је давао кључне поене и ипак донео Французима тријумф.

Елем, као што рекох, нашим момцима са срећом, а волео бих и да Немци добију Литванију са барем 11 поена разлике па да они оду уз нас уместо Литванаца. Видећемо, све је могуће.
    Сада почињу наши, тако да ћу остале написати или данас или сутра. Уживајте.

14. Ајде да их саџгамо!

15. Ajde Milošeee kolji turke.....

16. Добри смо, поготово у одбрани. Још да Кешељ и Саван прораде у нападу и биће белаја.

17. То БРЕ АААААААААААААААААААААА!

ТУРЦИ, МАРШ КУЋИ!!!!

18. jebem ti teodosica da ti jebem. onako. !!! MRS

19. More Turci, m'ršte kući!

20. Aupičkumaterinu....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.