Repstacija sporta Košarke

1. Skočimišu, ne može ni on stalno da odigra savršeno svih 40 minuta, jebeš mu mater! Ma svaka čast samo kad smo prošli dalje. Dejs, apsolutno se ne slažem da su te krađe bile beznačajne! Pa ono kad su izubijali Tea na +3 dadoše njima loptu ,a nama bi svirali 3 tehničke, 1 igraču, 2. klupi i 3. ako neko od ovih bacanja promaši. Jebali majku svoju mrtvu! Ma samo jebi govna bre! Sve onako u jedan koš strpaj i jebi dok svi ne pocrkavaju, majku im jebem seljačku! Onda onaj faul u napadu što je sviran Savanu, pa ja sam hteo da izludim! Znači ono je trebalo dati, ako se ne varam Ilijasovi, tehničku zbog glume i ćao!

2. Upravo to! Ja ne mogu da verujem nekim pričama ovde, tipa Teodosić promašuje, igramo slabo drugo poluvreme... Pa zar mi moramo svaki meč da odigramo bez greške i da nadigramo svaki tim za dvadeset poena da bi dobili utakmicu?! Pa imali su duplo više slobodnih bacanja! A to sa otimanjem lopte Teu je posebna priča! Neko iz saveza i naši treneri moraju da izvrše pritisak na sudijsku organizaciju. Ne mogu oni bogznašta, ali koliko toliko... Naravno da će uvek biti suđenja na štetu malih zemalja, svakom organizatoru je cilj da velike i bogate zemlje idu u završnicu. Zbog tv prava, sponzora i slično. To se radi i u Evroligi, i to je nažalost neizbežno. Ali bar malo da se zaštitimo od sudijskog izdrkavanja. Da nam ne ukradu naprimer deset poena, nego sedam ili osam. Jer, sad smo kao srećni što smo pobedili, ali da su Turci pogodili zadnji šut ili da nisu šutirali slobodna bacanja kao pijani, izgubili bismo meč. Nezasluženo. Dokle bre više!

3. Pa zar mi moramo svaki meč da odigramo bez greške i da nadigramo svaki tim za dvadeset poena da bi dobili utakmicu?!

Добро, добро...то је већ друго. То зависи и од очекивања.
    Ја искрено, не видим да смо ми једну утакмицу одиграли поштено, сем против шваба, ту смо ОК одиграли. А са овим, озбиљнијим екипама (ове 4 последње утакмице) нисмо одиграли скоро ништа. Ја мислим да би требали да победимо ако Бог да у четвртфиналу, за полуфинале, то је већ и другачија атмосфера, једна утакмица, ко зна шта може да се деси. Али нисмо ми као тим нешто посебно приказали на овом првенству, гледам и изјаве ових наших противника, све нам исказују неко поштовање, јак тим ово - оно, ал то мени делује некако све на стару славу (мислим на прошло светско и европско)...
    Лоше до сад играмо, а то не би требало да се правда само лошом игром Теодосића (за кога ја мислим да и не игра толико лоше) и недостатком Величковића.
    На овом првенству, би било која медаља била успех, ако ћемо објективно да гледамо...

Ево шваба сад...уфффф што бих волео да изненаде сад Литванце ружне...

4. Ne, nisam to rekao u smislu da pobedimo sa dvadeset razlike, nego da, zato što nam sudije ukradu bar deset poena, moramo da nadigramo protivnika za dvadeset poena da bi na semaforu stajalo pet ili deset razlike za nas.

5. Interesantno je što svi spominju nedostatak Novice, a ja vas pitam - gde bi bre igrao?! Čovek je klasična trojka, a mi na tim pozicijama imamo Kešelja i Bjelicu koji igraju odlično. Doduše Bjelica ne odigra uvek odlično, ali je odličan igrač. A o Kešelju nema potrebe trošiti reči. Lik je pokidao na ovom prvenstvu! Možda bi eventualno mogao na četvorku ponekad umesto Savana, eventualno tako, ali to je sad čista hipotetika. Isto sa Rakovićem umesto Perovića, to bi bila druga priča, ali kako je tako je, idemo dalje, sad verovatno protiv Rusa da odigramo partiju kao sa početka prvenstva i verovatno polufinale. Nisu ni ti Rusi bogznašta. Jaki jesu, ali kad smo se sa Francuzima ravnopravno nosili i trebalo je da ih dobijemo, pa valjda ćemo i ove... :)

6. Новица није тројка већ чиста четворка. Не знам одакле ти то да он игра тројку.

7. Лоше до сад играмо, а то не би требало да се правда само лошом игром Теодосића (за кога ја мислим да и не игра толико лоше) и недостатком Величковића.

Ма којом црном "Лошом игром Теодосића"? Можда није добар колико може да буде добар, али далеко од тога да дечко игра ЛОШЕ!

8. Ja sam ga dosta često viđao da igra trojku, ali sad pogledah na netu i video sam da mu je primarna pozicija 4. Jebeš ga, moja greška... :)

9. Па то због тога што се доста извлачи на шут па се чини да је крило, а његова примарна позиција је четворка.

10. Е а јел зна неко кад се играју четвртфинала?

11. Сад ће да се покажу ови момци. Надам се да ће да загризу из све снаге, па да стигну до полуфинала. Ако дођу дотле, ја сам задовољан и срећан, јер знам да ће следећих сезона бити много боље. А, што се тиче текме са Турцима, и поред победе сам био цео дан изнервиран суђењем. Макар знам зашто никад не бих био добар кошаркаш. Јер би судију набо' у главу, без размишљања, па макар ме трајно бановали из баскета.

12. Макар знам зашто никад не бих био добар кошаркаш. Јер би судију набо' у главу, без размишљања, па макар ме трајно бановали из баскета.

Хахаха, о овоме ја размишљао данас док сам гледао ону крађу. Ајде једном да ми суде глуп фаул, али да ми под онаквим притиском суде фаул у нападу због минималног контакта, онда бих оног Хармонику спуцао по сред фаце. Свака част момцима што су успели ово да издрже без техничке.

13. Посебно онда при крају, кад су Теодосића убацили у сендвич, направили фаул а овај суди мртву лопту и даје је Турцима? Мислим, шкк? Зар нису требали да скачу за лопту, или тако нешто?

Јебем ли им мамицу у сваком случају..

14. Jok, ne skače se za loptu kad je mrtva, podbacivanje je sad samo na početku utakmice. Mrtve određuje strelica, komplikovano do zla boga, jebala ih Amerika.

I da odgovorim na prozivanje mog nadimka:

Skočimiš nije rekao da je Teo direktan i nepromjenjiv krivac za slabu igru. Skočimiš je rekao da je Teo, kao ključni igrač i vođa tog jebenog napada, vrlo nepromišljeno kockao napade nekim bijesnim glistama koje su u ovakvim utakmicama sasvim nepotrebne.

Inače, imam neki utisak da su skoro svi igrači (izdvajam Krleta zato što ga boli kurac, i Bobija zato što ga još više boli kurac) došli na ovo takmičenje da se što više pokažu kako oni znaju. Mnogo soliranja, foliranja, nemam pojma, nešto mi tu ne štima, nema jedinstva, nema one poznate izgibije kao u Bodiroginoj generaciji.

Jel to čisto do mene ili je još kome to palo u oči?

15. Добро, добро Пеки. Ја ни не мислим да игра лоше, него реко ајде да не дајем некоме повода да разглаба на две стране дал игра лоше или не.

Mnogo soliranja, foliranja, nemam pojma, nešto mi tu ne štima, nema jedinstva, nema one poznate izgibije kao u Bodiroginoj generaciji.

У Турској, прошле године, некако су ми деловали као да скоро у сваком нападу имају план како ће, шта ће, ко ће... Некако лопта ишла од руке до руке без проблема, па и када промене план напада нема онога да се нису разумели, итд.

Сада ми делује ко да се добацују врућим кромпирима. Много сам већи оптимиста био пре првенства, сада сам задовољан и овим резултатом. Не може се баш рећи да смо покидали, али нисмо прошли ни чистом срећом, било је доста добре игре.
    Ако Русе прођемо, пуна капа...

16. Је л' ми се чини или ови слепци не планирају да преносе Рује и Македонце?

17. Skočimiš nije rekao da je Teo direktan i nepromjenjiv krivac za slabu igru. Skočimiš je rekao da je Teo, kao ključni igrač i vođa tog jebenog napada, vrlo nepromišljeno kockao napade nekim bijesnim glistama koje su u ovakvim utakmicama sasvim nepotrebne.

Radomire jes to ti ?

18. Loše bre, igrali su k'o kurac. Teodosić mi džigericu pojeo, nema je više. Kešelj mora da se uključi više u igru, kao i Mačvan. Nema protoka lopte u napadu, slabi smo u kontri, slabi smo spolja.

Ali, mislim da idemo do polufinala. To nam je maksimum, na koga god da naletimo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.