Repstacija sporta Košarke

1. Ovi sportisti nam skracuju zivot... prvo Nole juce (oznojao sam se ko konj) a sad kosarkasi danas (poslednje 4 sekunde bio sam spreman da gadjam tv da smo izgubili)... jos cetvrtfinale da odigraju napeto i ja sam mrtav covek.

2. Brate, možeš ti sam davati koševe, možeš nositi ekipu, al' moraš to pokazati kad je najkritičnije.

Против Шпаније се показао. Сад је покушао сличну ствар, али није успео. Не разумем шта очекујете од њега? Има највећа муда, сваки пут је спреман да преузме одговорност и зато и треба њему сваки пут дати лопту у одлучујућим моментима. Јер ни акција ти не гарантује кош... Питање је да ли ћеш моћи уопште да изградиш повољну позицију, а чак и кад успеш може да ти се деси нешто као што нам се десило с Французима.

Ја бих му дао и на следећем мечу да пуца одлучујући шут.

3. Ne može se pljuvati Teo jer je preuzeo stvar u svoje ruke.. NIkad neće biti kriv Marković jer pogodi trojku na svakom trećem meču i napravi 3 timska za 2 minuta, Bjelica koji ne postoji, Mačvan koji pogodi tek kad ga Teo nadje bolesnom asistencijom.. Uvek će se pljuvati onaj koji mora da rizikuje, onaj na kome je odgovornost a to su ovde Teo, Savan i Krle..

4. Теодосић је био трагикомедија при крају...иначе...имали смо среће што су рахиитчно гађали слободњаке, иначе би нас Турци на челу са Ламоником добили

5. imali smo srece sto nisu dosudilli jos nenormalnih odluka u njihovu korist. mnoga od tih bacanja su nezasluzeno i dobili tako da su oni imali srece sto su uopste dobili priliku da gadjaju toliko.
    Bez obzira Teo ostaje glavni, i kada ima ispade u igri biva najbolji.

6. ...koji pogodi tek kad ga Teo nadje bolesnom asistencijom..

Ма јок, први пут када изгуби лопту, готово је...клошар...смотан лик...нема везе с везом.

Ја Теодосића нећу никада у животу пљунути, да не блиста на овом првенству, не блиста. Да је понекад себичан, јесте, али ми примећујемо да је себичан и да не пружа баш одличне партије, само зато што је један од ретких који има муда да ризикује. Остали су све нешто укочени, шутирају само сигурне шутеве, не улазе у ситуације за које баш и нису сигурни да неће добити, да им не би после неки залудни грађанин Србије срао зато што су упропастили првенство, бла, бла, зато и пружамо осредње партије на првенству... Зато га никада нећу кривити за поразе, зато што једини има муда да нешто покуша.

Стивен рече, дао би му на сваком мечу да пуца одлучујући шут. Е па у томе је ствар, њему не треба да даш да пуца одлучујући, он је једини који има муда да сам тражи да то уради. Зато га треба поштовати. Исто важи и за Квазимода Српског (Савана) и за Крлета, само што се Тео још више намеће од њих, па је некако увек он први на удару.

А иначе, Крлета само чекам када ће тројку да звекне, пошто лик сабија са шутевима са дистанце, за шта муда немају ни они који би требали то да раде.

7. Ma sve je to lepo,ali kada bi samo malo u pojedinim situacijama razmisljao,a ne isao na slavu,bio bi jos 2 puta bolji igrac nego sto jeste,a onda bismo bili prejaki.Ne sme da srlja,kad zna da od njega zavisi 80 posto nasih napada...Ne pljujem ga,da ne bude zabune i da ne krenete da skacete,vec samo kazem da bi bilo lepo ukoliko bi regulisao pojedine ishitrene suteve u prelomnim trenucima...Prodjosmo dalje,umesto da dobijemo 15,opet od gotovog pravimo veresiju..nije mi jasno zasto se ne ide vise na Krstica,kada je realno najsigurnija opcija...Nikako da prelomimo utakmicu kada treba,ne znam koji nam je,i po meni je trebao Keselj da igra kada su nas stizali,da zvekne trojku ili dve,i da zavrsimo.Dobro je i ovako,ne bunim se,ali sto manje nerviranja nam treba realno.

8. Perović konačno odigrao k'o čovek. Samo mi nije jasno zašto sudije i dalje vuku za
    Tursku. Mada jedino je bitno da smo dobili i imamo šanse za olimpijadu.

9. Одлично је играо Тео у овом мечу, чак је и одбрану поправио, једино му је та последња тројка мало покварила утисак. Чак је и Коста Перовић одиграо солидан меч, напалио се :) А Саван је одличан, по обичају, не знам само што Дуда није Кешеља пуштао да игра мало више...

10. Ni meni nije jasno sto je Keselj toliko grejao klupu....

11. Ja gledao do sredine druge kad nas ono stigoše na 5. I tad sam prso jer nismo mogli da organizujemo napad a oni sipali ko iz kabla.

Al bitno da smo otišli dalje i da smo im vratili...

12. Искрено, боли ме дупе како су играли. Меч је игран под великим притиском, зато што је била "Победи или иди кући" ситуација, плус притисак да се реванширамо за оно прошле године, плус судије. Тако да, победа је једино битна.

13. Ma samo jebi Turke bre!!! Zvučim k'o neki internet huligan, ali mnogo mi je jebeno drago! Jes' da sam umro dok se nije završilo i da smo odigrali k'o idioti 2. poluvreme, ali neka, samo kad smo ih dobili!

14. Турце на колац, факјеааааааа!

А сконтајте Шпанце и Африканце...

15. Sudije nas pokrale opet.
    Dobro, ipak smo im se osvetili.
    Uriniraj po Osmanlijama!

16. Nešto mi nije jasno kako smo sigurno prošli dalje kad ako pobede nemci litvaniju,mi,nemci i litvanci bi imali skor 2-3 i onda se valjda gleda koš razlika a mi smo tu prilično loši zbog debakla protiv španaca
    Mi imamo koš razliku -24
    nemci zasad -25
    i litvanci zasad -1
    Il se nešto drugo gleda znal neko

17. Jebo vas Teodosić, Krle je kralj!

18. Onda se gleda koš razlika međusobnih susreta
    Španci rastavili francuze

19. Дакле, у сваком случају идемо даље, како сам и мислио.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.