Repstacija sporta Košarke

1. Па имамо. Крле, Дрво и Боби.

2. Бобандер је центар? :о

Измена: Сад видим. Невера.

3. Пеки, ја бих и након овог твог одговора поновио ово претходно питање:

Зашто ми немамо три центра?

:)
    чуњеве, цепанице, и остале непокретне ствари не рачунамо.

ма, јебаћемо русе са мачваном под кошем!!!2
    додуше, јес' да је АК виши једно... три'ес центи од њега, ал' шта је ту је.

4. Ја волим тако оптимистично да замишљам као да имамо три центра.

5. ако си такав оптимиста, ено, ја иза куће имам пет кубика центара :Д
    едит: оставићу неколико онако конкурентнијих за репрезентацију на олимпијади, верујем да ће да одувају дрво13 и дрво22.

6. Mislim da imamo dobre šanse protiv Rujana. Nismo igrali sjajno, ali mora da proradi i naša mašina, za 4 dana se sve okrene. Po meni, nije AK glavna opasnost, Monia i Mozgov su mi zajebaniji.

7. I 2 centra da imamo bilo bi dobro...

8. Imamo bre pet centara, od onolikih konja, uvek nekako najniži igrači izvuku lopzu ispod koša.

9. Кг, хахахахахахаха!

Пеки "закључала" се тема за пријављивање, ај' среди, ако ти није мрско.

10. Ако је Коста Дрво13, онда је Марјановић Дрво14, а на 22. :)

11. не, сад без зајебанције, шта је ту је, и са четири играча ћемо русе да добијемо, само они да одиграју мало слабије како умеју.
    но, имају ли икаквих (и најмањих) шанси сутра македонци против литванаца? за словенце против шпанаца да не питам, верујем да су змајчеки већ резервисали карте за кући.

едит: пеки, изгледа да сам ја направио зајеб, пермутовао сам. могуће да је раније имао број 22, па сам због тога омашио. а искрено, нисам ни имао прилике да га видим на терену толико, па није страшно што сам омашио број. није се видео од оних ушију, јебига. :)

12. Бобан је осамдесет осмо?! Исусе Кристе!

13. Ako Litvanci budu igrali ko protiv nas uz publiku i sudije, teško da imaju neku šansu Mekejleb i braća... Španci dobijaju, a šta mislite da li Francuzi mogu da puknu od Grka?

Za nas i Ruse ništa neću da pričam, ako budem video onu želju kao protiv Francuske, i prošle godine Španije i Turske, nemaju Rusi šta da traže...

14. македонци ће тешко, и то баш тешко.
    публика, судије на једној, а на другој страни јако добра крила, а уз то су македонска крила спорија чак и од наших.
    биће иста текма као против нас, само што ће можда још мало већа разлика да буде.
    јебаће их тројкама, кад се ови исцимају да бране то, има да пуцају елејапови к'о из пичке, биће празан рекет. но, навијаћу за македонце свакако, комујебематер.

15. Iskreno, ja nisam gledao Makedonce, ali iz vesti koje sam čitao, pretpostavljam da cela reprezentacija zavisi od Boa. Antić je dobar pod košem, a ima i oko 9-10 skokova po sesretu. Igraju na mali broj poena, negde oko 65, i osim pobede na grčkom, mislim da nijedna razlika nad pobeđenim timom nije iznosila više od 8-9 poena.

16. Bogami, igra i Ilijevski samo tako. I neka braća Stojanovski ili Stojmenovski. Lepo igraju čokalije. Nije im Bo cela reprezentacija. Da im je onaj nesrećnik Gečevski zdrav, bili bi i gadniji.

17. јес' вала, а уме и самарџиски под кошем нешто. понекад. солид(ар)ни су. али литванци су, ипак литванци. јебига, не бих дао македонцима ни најмање шансе. чак, веће шансе имају змајчеки против цигана, него ови против ових.

18. Nisam rekao da im je cela, nego da se igra vrti oko njega. Ima potpunu slobodu i to dobro iskorišćava. 20-ak poena, oko 4 asistencije i par ukradenih ima na svakoj utakmici. Da, Ilijevskog sam zaboravio. Ali ne sumnjam u Litvance, BJRM završava svoj put u četvrtfinalu.

A Rusi nemaju nijedan poraz do sada, kako bi bilo lepo da posle prvog odu kući :)

19. Realno, žao mi je Makedonaca, zato što će da riknu sada. Sve i da odigraju, domaćin je domaćin, pogotovo protiv banana republike. Sve 4 reprezentacije iz naše grupe će u polufinale. Tu je FIBA usrala samo tako. Ovi blankirani i Nemci su u ovom trenutku bolji i od Rusa i od Makedonaca i od Grka.

20. Ne otpisujte Ruse tako lako... Ako ne bude igrao Krstić imamo velike šanse da pakujemo kofere... Realno!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.