Repstacija sporta Košarke

1. http://www.sport24.me/streams/CreepyTV2.html

На овом сам ја нашао, али стигох да ухватим само последњи минут

2. Šta je ovaj Monja ubacio za pobedu...

3. ау, монја, крФтијебем. пу. говнарчина.

4. e ućeram ga i šutu u zadnjoj sekundi...

5. Јебала их тројка у последњој секунди.
    А и ови македонци глупи, како су дозволили лику да прими лопту мртав ладан и још да шутне за три...у 2 секунде....пих!!!

6. нумериус негидиус, чувао га је најбоље што може, ал овај се бацио уназад и шутнуо из очаја..и погодио

7. Ma ugazićemo Ruse, bez problema.

8. ...и онако шугаво од таблу да уђе... пих...ја се баш радовао македонцима.

9. Ма онај Илијевски је тешка незналица, није мого вола у дупе да убоде, камоли тројку, док је Перо дао 20 поена...јебо кеву

10. zoki

nije bitno shta sam napisao,nego kako sam napisao?!!
    od toga gluplje ne mozhe...
    josh jedna u nizu tema koje napushtam,ne vredi se degradirati... =\

Није ми битно, зато што си рекао оно што мисли 90% људи и нисам имао потребу то да коментаришем. Али ево да ти учиним, мени је драго што играмо с Русима из разлога што не бих волео да ми шаљемо Македонце кући, тј. у разигравање. А пораз ми једнако неће пријати од кога год био.

И да, често је врло битно како је несхто написано. Сад, то што теби та чињеница не допире до мозга, коштаће ову тему срозавања након што је напустиш. Јебига, цена је некад стварно висока, али морамо да научимо да живимо с тим.

11. Izgleda se i Krstić sjebo. Nije dobro nikako... Ako i bez njega ostanemo možemo se jebat.

12. одакле ти то за Кркија? можда није сигурно

13. Napustio je trening ranije, a Rašić nije ni trenirao. Ipak, ima 2 dana do utakmice, valjda će sve biti u redu.

14. sjebao krstic kuk, nisu dobre prognoze... Svi znamo koliko nam znači... Rašiću je bilo bolje pre 3 dana nego danas, ne može lagano ni da trči... Mrka kapa...

15. Ау, то није добро...

16. Да се нисмо распали сад би могао Ђуро Остојић да упадне, ал овако... не вреди...

17. mozda je ovo prilika da upadne kosta ili bobi rasterecen i da POKIDA!!!
    A sta kazete

18. Unleash the fury.

19. bobi manje više, sa onom visinom je smotan... A Kosta je pokazao u meču sa Kurcima da može... Teško bez Krstića, teško... Jedino da rokamo trojke... Da ne ulazimo u reket... Ima i ta taktika vrste pobednička!

20. А зашто ми немамо три центра, бемумиша?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.